Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παράταση ισχύος Οικοδομικών Αδειών


Recommended Posts

Kαλημέρα. Terry εάν κάποιος είναι ακόμη στην "1η τετραετία" δηλαδή άρχισαν οι παρατάσεις πριν λήξει αυτή (πχ άδεια του 2009 που πήρε παράταση αρχικά για 2016 και μετά για 2019) λες ότι δε θα δικαιούται μετά την προβλεπόμενη αρχικά "2η τετραετία"?? αν και δε γράφεται κάπου καθαρά, λογικό μου φαίνεται οπως το λες.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Δες και αυτό.

Δηλ. Οικ. άδεια τον 2ο του 2005 που ξεκίνησαν οι εργασίες το 2005 και ο φέρων οργανισμός είχε ολοκληρωθεί τον 1ο του 2009 αποδεδειγμένα (ΙΚΑ στάδιο επιχρισμάτων το 2009) έχει λήξει ???

Στην οικεία ΥΔΟΜ μου έλεγαν ότι δεν χρειάζεται παράταση ισχύος επ αόριστον αφού μπορούσα να αποδείξω ότι εντός τετραετίας είχα ολοκληρώσει Φ.Ο.

Τώρα ???

Link to comment
Share on other sites

αυτό που επισυνάπτω  είναι σωστό? (έχουν απωπερατωθεί μέσα στην πρώτη τετραετία σοβάδες και στέγη), είναι σωστό? είναι σε ισχύ ώς 2019? Δεν εχει καμία σφραγίδα παράτασης.

παράδειγμα έκδοση και ισχύς αδειών v_09.xls

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

ποια ειναι η εγκυκλιος; δεν μπορω να τη βρω στην αναζητηση. Επίσης στη διαύγεια βρηκα κάποιες  πραξεις αναθεωρησης έγκρισης δόμησης, αλλά είναι ελάχιστες.

Link to comment
Share on other sites

αρθ. 76 του Ν.4368/16

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤ΄ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Άρθρο 76 Η ισχύς των οικοδομικών αδειών, που εκδόθηκαν σύμφωνα με το από 8.7.1993 π.δ. (Δ΄ 795), ως και των αδειών δόμησης που εκδόθηκαν σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4030/2011 και λήγουν από 1.3.2016 έως και 31.12.2017, παρατείνεται κατά τρία (3) έτη.

 

δες και αυτο απο ΔΑΟΚΑ

 

http://www.ypeka.gr/LinkClick.aspx?fileticket=C%2fIEUSVea6o%3d&tabid=777&language=el-GR

Link to comment
Share on other sites

οι νομοι αυτοι αναφερονται σε οικοδομικές άδειες ή άδειες δόμησης, εγώ ρωτάω για δυνατότητα παράτασης ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ πέραν του ενός έτους που δίνεται αρχικά

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.