Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Παράταση έως 31-08-2014


venezia

Recommended Posts

Μετά την επιβολή αυξημένων εισφορών στο ΤΣΜΕΔΕ από 1.5.2014 και την έναρξη της πιστοποίησης οφειλών για την αποστολή οφειλών μηχανικών στο ΚΕΑΟ, με προσωπικές εντολές του προέδρου του ΔΣ του ΕΤΑΑ Σελλιανάκη και της διευθύντριας εισφορών του ΤΣΜΕΔΕ Λέκκα, που παραβιάζουν ανοιχτά τις σχετικές αποφάσεις του ΔΣ του ΕΤΑΑ, το νομοθετικό πλαίσιο λειτουργίας του Ταμείου και το Σύνταγμα, με στόχο την καταστροφή του Ταμείου και των ασφαλισμένων μηχανικών, το ΤΕΕ καλεί τους μηχανικούς σε κινητοποίηση, την Παρασκευή 2/5 και την Δευτέρα 5/5/2014, ώρα 7:30, στα γραφεία του ΤΣΜΕΔΕ και σε αποκλεισμό της Διεύθυνσης Εισφορών του, απαιτώντας την ακύρωση των παραπάνω παράνομων εντολών.

Link to comment
Share on other sites

εγώ ξερεται τι σκέφτομαι... και κλαίω...

οτι για τις εισφορές του 13 που δεν πλήρωσα και επειδή ειμαι κακος φορολογουμενος .... Γιαυτα τα 4000 θα φορολογηθώ 2 φορές με 26% δηλαδη 2000 επιπλέον κόστος συν τους τοκους ... αυτα ειναι ...

Link to comment
Share on other sites

http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%9907%CE%9F%CE%A1%CE%951-%CE%9F3%CE%A8

 

μήπως να αρχίσουμε όλοι μαζί να τσεκάρουμε τι υπογράφει ο Κος Σελλιανάκης και οι λοιποί του ταμείου μας για έξοδα του ταμείου και που πάνε, μπας και καταφέρουμε να καταλάβουμε που πάνε τα λεφτά μας;;;;;

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή για να καταλάβουμε τι γίνεται...

Ο ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & Ε.Δ.Ε. KAE:0532.000 κωδικός είναι κωδικός που αντιστοιχεί σε ποσό προυπολογισμένο για κηδείες υπαλλήλων και συντ/χων ? Οντως εάν το googlaρει κανείς βγάζει ένα σωρό αναρτήσεις του διάυγεια με αντίστοιχες ανακοινώσεις..

Και απ΄ όσο φαίνεται, είναι της τάξης του 500.000+ ευρώ ανά έτος..

Και πόσοι άλλοι αντίστοιχοι κωδικοί θα υπάρχουν άραγε...

Link to comment
Share on other sites

http://www.tsmede.gr/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B5%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%82%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82/%CE%A3%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B7/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%AD%CF%82%CE%9A%CE%A3/tabid/99/Default.aspx

 

ο Ταμείο χορηγεί έξοδα κηδείας στους άμεσα ασφαλισμένους και συνταξιούχους του, ποσό ίσο με 2 μηνιαίες συντάξεις ( πλήρη των 35 ετών ).

 

Το μισό του παραπάνω ποσού καταβάλλεται για τα συνταξιοδοτούμενα μέλη οικογενείας ασφαλισμένου ή συνταξιούχου. Τα έξοδα κηδείας χορηγούνται με την προϋπόθεση ότι δεν θα τα δικαιούται από άλλο φορέα, διαφορετικά καταβάλλεται η τυχόν προκύπτουσα διαφορά.

 

Τέλος χορηγούμε συντάξεις βάσει της νομοθεσίας περί διαδοχικής ασφάλισης, Κανονισμού ΕΟΚ και διμερών συμβάσεων.

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.