Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Στη Συγκρότηση Συμβουλίου Ιδιοκτησίας Δασών Προχωρεί το ΥΠΕΚΑ


Engineer

Recommended Posts

Στη συγκρότηση Συμβουλίου Ιδιοκτησίας Δασών, με έδρα την Πάτρα, προχώρησε το υπουργείο ΠΕΚΑ.

 

Το Συμβούλιο απαρτίζεται από τους:

 

α) Γεώργιο Σπηλιωτόπουλο, Πρόεδρο Εφετών στο Εφετείο Πατρών, ως Πρόεδρο του Συμβουλίου, με αναπληρώτριά του την Μαρία Καραγιάννη, Πρόεδρο Εφετών στο ίδιο Εφετείο.

 

β) Παναγιώτα Πασσίση, Εφέτη στο Εφετείο Πατρών, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της την Ελένη Κούφη, Εφέτη στο ίδιο Εφετείο.

 

γ) Μαρία Γαϊτάνη, Εφέτη στο Εφετείο Πατρών ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της την Ελένη Κασιαλμά, Εφέτη στο ίδιο Εφετείο.

 

δ) Πέτρο Κωνσταντινόπουλο, Πάρεδρο του Ν.Σ.Κ. ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια του την Σοφία Καρυτινού, Πάρεδρο επίσης του Ν.Σ.Κ.).

 

ε) Νικόλαο Μπακουλόπουλο, Δασολόγο του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών, Δ/ντή στη Δ/νση Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών της Α.Δ.Π.Δ.Ε.Ι ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Παναγιώτη Σπηλιωτόπουλο, Προϊστάμενο Τμήματος της ίδιας υπηρεσίας, της ίδιας ειδικότητας και του ίδιου κλάδου.

 

στ) Γεώργιο Παναγιωτόπουλο, Δασολόγο του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών, Προϊστάμενο στη Δ/νση Δασών Αχαΐας, με αναπληρωτή του τον Χρήστο Δημόπουλο, Προϊστάμενο Τμήματος της ίδιας υπηρεσίας, της ίδιας ειδικότητας και του ίδιου κλάδου.

 

Ως Γραμματέα του Συμβουλίου ορίστηκε η Καλλιόπη Παπαχριστοδήμα, του κλάδου ΤΕ Δασοπονίας, υπάλληλο, υπάλληλο στη Δ/νση Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών της Α.Δ.Π.Δ.Ε.Ι με αναπληρώτριά της την Όλγα Νικολακοπούλου, του κλάδου ΔΕ Διοικητικών - Γραμματέων, υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας.

 

Σημειώνεται ότι η θητεία του Συμβουλίου λήγει στις 31 Δεκεμβρίου του 2015.

 

Πηγή: http://www.energia.g...sp?art_id=81656

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.