Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Τροποποίηση της ΚΥΑ για την ενίσχυση των δικαιούχων ενεργειακών επιθεωρητών


Engineer

Recommended Posts

Οι Υπουργοί Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας και Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, υπέγραψαν νέα τροποποίηση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης µε Α.Π. 13/12-01/17373/1239/20.09.2013 "Ανοικτή πρόσκληση προς ∆ικαιούχους στο Πλαίσιο του Προγράµµατος «Ενίσχυση ∆ικαιούχων για την απόκτηση της ιδιότητας του Ενεργειακού Επιθεωρητή».

 

Σύμφωνα με την τροποποίηση, η 5 «∆ιαδικασία Επιλογής και Ένταξης Πράξεων», υποπαράγραφος 5.1, αντικαθίσταται ως εξής:

 

«5.1 Έλεγχος πληρότητας των υποβληθέντων στοιχείων της πρότασης από την Ειδική Υπηρεσία Συντονισµού και Εφαρµογής ∆ράσεων στους τοµείς της Ενέργειας, του Φυσικού Πλούτου και της Κλιµατικής Αλλαγής (ΕΥΣΕ∆ ΕΝ/ΚΑ) σε συνεργασία µε την Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Ενέργειας (Ε.Υ.ΕΠ.ΕΝ.)

 

Αξιολόγηση των αιτήσεων από την Ειδική Υπηρεσία Συντονισµού και Εφαρµογής ∆ράσεων στους τοµείς της Ενέργειας, του Φυσικού Πλούτου και της Κλιµατικής Αλλαγής (ΕΥΣΕ∆ ΕΝ/ΚΑ). Η αξιολόγηση και η τελική σειρά κατάταξης , ανά Περιφέρεια / Άξονα προκύπτει µε βάση τα κριτήρια µοριοδότησης, τα οποία είναι:

 

τα εισοδήµατα του οικονοµικού έτους 2013,

τα έτη εµπειρίας από την ηµεροµηνία κτήσης του πτυχίου ή διπλώµατος,

η κατοχή της ιδιότητας του προσωρινού Ενεργειακού Επιθεωρητή ή µη.

Ο αναλυτικός τρόπος µοριοδότησης αναφέρεται στον Οδηγό Εφαρµογής του Προγράµµατος που αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης. Με την ολοκλήρωση της συγκριτικής αξιολόγησης οι προτάσεις κατατάσσονται σε φθίνουσα σειρά µε βάση τη βαθµολογία τους.

 

Τα αποτελέσµατα της αξιολόγησης και οι οριστικοί πίνακες δυνητικών δικαιούχων ανά Άξονα (συνολικά τρείς πίνακες), αναρτώνται στην ηλεκτρονική πλατφόρµα του Μητρώου Ενεργειακών Επιθεωρητών (www.buildingcert.gr). Οι πίνακες των δυνητικά δικαιούχων δύναται να αναρτηθούν σταδιακά ανά άξονα. Οι δυνητικοί δικαιούχοι έχουν τη δυνατότητα εκτύπωσης της αίτησης για την ενίσχυση που τους αντιστοιχεί µέσω της ιστοσελίδας. Η αίτηση της ενίσχυσης του υποψήφιου Ενεργειακού Επιθεωρητή αναφέρεται σε συγκεκριµένη/ες Κατηγορία/ες που επιλέχθηκε από το δικαιούχο, είναι καθορισµένου ποσού, φέρει µοναδικό κωδικό αριθµό και αναγράφει το σύνολο των στοιχείων του δικαιούχου. Επίσης, στην αίτηση αναγράφεται η ηµεροµηνία έκδοσης και η ηµεροµηνία λήξης της, ήτοι η ηµεροµηνία µέχρι την οποία ο δικαιούχος οφείλει να έχει αποκτήσει την ιδιότητα του Ενεργειακού Επιθεωρητή. Η ηµεροµηνία αυτή δεν µπορεί να υπερβαίνει τους οκτώ (8-) µήνες από την ηµεροµηνία αίτησης του δικαιούχου στο Πρόγραµµα και δεν µπορεί να ξεπερνά την 30η Ιουνίου του 2014».

 

2. Κατά τα λοιπά ισχύει η Κοινή Υπουργική Απόφαση µε Α.Π. 13/12-01/17373/1239/20.09.2013 "Ανοικτή πρόσκληση προς ∆ικαιούχους στο Πλαίσιο του Προγράµµατος «Ενίσχυση ∆ικαιούχων για την απόκτηση της ιδιότητας του Ενεργειακού Επιθεωρητή» όπως έχει τροποποιηθεί µε την µε Α.Π. 13/12-01/18674/1345/ 11.10.2013 απόφαση και ισχύει .

 

Πηγή: http://www.b2green.g...

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 47
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

''Επίσης, στην αίτηση αναγράφεται η ημερομηνία έκδοσης και η ημερομηνία λήξης της , ήτοι η ημερομινία μέχρι την οποία ο δικαιούχος οφείλει να αποκτήσεις την ιδιότητα του Ενεργειακού Επιθεωρητή. Η ημερομηνία αυτή δεν μπορεί να υπερβαίνει τους οκτώ μήνες από την ημερομηνία αίτησης του δικαιούχου στο πρόγραμμα και δεν μπορεί να ξεπερνά την 30η ιουνίου του 2014΄΄

Τι θέλει να πεί ο ποιητής;

Eννοεί  ότι πρέπει να έχουμε επιτύχει στις εξετάσεις μέχρι της 30/06/14;

Link to comment
Share on other sites

είναι το λιγότερο αλήτες.

 

με αίτηση 4/10 για να είμαι δυνητικός δικαιούχος της επιδότησης, πρεπει να έχω πετύχει στις εξετάσεις μέχρι 4/6...

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω ότι έχει σχέση με τις εξετάσεις, αλλά μέχρι πότε μπορείς να έχεις αποκτήσει την ιδιότητα του Ενεργειακού Επιθεωρητή από τα σεμινάρια. 

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Oπως τα λεει ο συναδελφος.

Αναφερεται στην αναγγελια ως Εν. Επιθεωρητης.

 

Στις εξετασεις πρεπει να επιτυχει ο Εν. Επ. εως 7/8/14.

 

ΥΓ. Για λεβητες και κλιματισμο ισχυει το ιδιο αραγε?

Μαλλον ναι.

Αντε δωστε 100Ε παραβολα για την αναγγελια και αλλα 200Ε για τις εξετασεις!!!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.