Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Δόμηση σε παραχωρημένη δασική έκταση


Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους, έχω την εξής απορία που με ταλαιπωρεί μέρες τώρα:

 

Ο ενδιαφερόμενος θέλει να εγκαταστήσει υποστηρικτικά κτίσματα μονάδας υδατοκαλλιέργειας σε παραχωρημένη από το δασαρχείο δασική έκταση εμβαδού 1000 τ.μ. Στη ΜΠΕ που συνοδεύει την ΑΕΠΟ έχει περιληφθεί διάγραμμα κάλυψης που χωροθετεί τα κτίσματά του εντός του τμήματος δασικής έκτασης.

 

Στην πρώτη επαφή που έκανα με την πολεοδομία μου είπα ότι απαιτούν 4 στρέμματα έκταση για να μπορούν να εκδώσουν άδεια, αλλά δεν μου αρέσει σαν προσέγγιση.

 

Το δασαρχείο έχει εκδώσει πρωτόκολλο εγκατάστασης, μαζί με την παραχώρηση της έκτασης, αλλά λέει ότι για αδειοδοτήσεις κτισμάτων, μόνο η πολεοδομία είναι αρμόδια και δεν υπάρχει κάτι στη δασική νομοθεσία.

 

Μπορεί μήπως κάποιος να βοηθήσει, έχει τρέξει κάποιο τέτοιο θέμα;

 

Ευχαριστώ! 

 

Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητα σας στο προφίλ όπως επιβάλλουν οι κανόνες συμμετοχής, ειδάλλως το θέμα σας θα μεταφερθεί στα "Θέματα ιδιωτών"

DIMITRIS80

Edited by DIMITRIS80
Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

το δασαρχείο θα σου δώσει έγκριση ως προς τον χαρακτήρα της έκτασης(κ δασική να είναι για ορισμένες χρήσεις συναινεί). για την ανέγερση των κτισμάτων όμως υπεύθυνη είνι η πολεοδομία κ ΜΟΝΟ 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

και το φυσικό αέριο, που παίρνει εκτάσεις απο το δασαρχείο με παραχώρηση, ζητά 4 στρέμματα ώστε να μπορέσει να βγάλει άδεια δόμησης (+ και φυσικά να έχει και πρόσωπο σε δρόμο)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.