Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Παρέμβαση για τις Εξετάσεις Ενεργειακών Επιθεωρητών από το ΤΕΕ Πελοποννήσου


Mdim

Recommended Posts

Δεν σταματάς με τίποτα hkamp. Εδώ σχολιάζουμε την ανακοίνωση του ΤΕΕ Πελοποννήσου. Εσύ μπήκες να γράψεις υπέρ των εξετάσεων. Ντροπή σου.

 

Πλήρης αποχή από τις εξετάσεις!!! Θα κερδίσουμε το αυτονόητο. Τα επαγγελματικά μας δικαιώματα απορρέουν από τις σπουδές μας!!!

  • Upvote 2
  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

Βασίλη κάτσε φρόνιμα και κόψε τις ανοησίες γιατί δε σε παίρνει.

 

Δυστυχώς δεν θα χει νόημα να μπω σε κουβέντα μαζί σου γιατί από τις αναρτήσεις σου αντιλαμβάνομαι ότι οι δυνατότητες του εγκεφάλου σου εξαντλούνται σε ιαχές τύπου <<άγκα ούγκα αποχή>>.

Δε μου φαίνεσαι να είσαι σε θέση για κάποια πιο σύνθετη σκέψη οπότε λέω να μη το συνεχίσω.

 

Πληροφοριακά (και ίσως αυτό το καταλάβεις), όταν γκουγκλάρισες το michanikos.gr σου έβγαινε σαν επιστημονικό φόρουμ.

Edited by hkamp
  • Upvote 5
Link to comment
Share on other sites

Την τριτη 10-6-2014 οπως μου ειπε ο προεδρος του ΤΔΕ εχουν διοικουσα του ΤΕΕ στην Αθηνα οπου θα συμμετεχουν ολοι οι προεδροι των περιφερειακων τμηματων με θεμα τις εξετασεις εν.επιθ/των.

Παντως η δικη μου γνωμη ειναι πως απο την στιγμη που καποιοι συναδελφοι πηγαν στις εξετασεις και περασαν ειναι αδυνατο να σταματησει η διαδικασια απο το ΥΠΕΚΑ.

Δηλαδη αν ακυρωσει τις εξετασεις τι θα πει σε αυτους που περασαν:"παρτε τα λεφτα σας πισω και συγνωμη για την ψυχικη οδυνη και την ταλαιπωρια σας?".

Ουτε το ΤΕΕ ευκολα μπορει να υπαναχωρησει γιατι εχει δεσμευθει εμπρακτα στο ΥΠΕΚΑ.

Αυτα τα λεω για να ειμαστε ρεαλιστες .Εξετασεις δεν εχω δωσει ουτε θελω αλλα οπως βλεπω εκ των πραγματων στο προσεχες διαστημα θα ειμαι(οπως και ολοι μας) αναγκασμενος να δωσω.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Την Τρίτη όντος έχει συνεδρίαση της διοικούσας όπου θα συζητηθεί το ζήτημα των εξετάσεων και θα παρθούν αποφάσεις. Θα είμαστε εκεί και όλοι οι ενδιαφερόμενοι φορείς να πούμε τη γνώμη μας. Την προηγούμενη Τρίτη που τέθηκε αυτό το ζήτημα στη συνεδρίαση της διοικούσας, εκφράσαμε τη διαφωνία μας στις εξετάσεις με έντονο τρόπο εκπρόσωποι της Ανοιχτής Συνέλευσης Μηχανικών και εκπρόσωποι του Συλλόγου Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων. Και παρά το ότι τα περισσότερα μάλη της διοικούσας ανήκουν σε φιλοκυβερνητικές παρατάξεις, έδειξαν ξεκάθαρα τον προβληματισμό τους με αυτές τις εξετάσεις. Γι αυτό σας ξαναλέω. Το ΤΕΕ θα κάνει πίσω. Και αυτό που λέω είναι απόλυτα ρεαλιστικό.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.