Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η κυβέρνηση άνοιξε ιστοσελίδα και ζητάει από τους πολίτες να «καρφώσουν» τις εισφορές υπέρ τρίτων


Engineer

Recommended Posts

"Καρφωστε" το ΤΣΜΕΔΕ!!!

 

...και το ΕΜΠ και το Χαρτόσημο ΟΓΑ!!!!

 

...και βάλτε το σε όλες τις κατηγορίες κι όχι μόνον στα 'ταμεία"....

Edited by ΙΑΣΟΝΑΣ
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 33
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Με αυτόν τον τρόπο το κράτος μετατρέπει τους πολίτες σε ελεγκτές προκειμένου να εντοπίσει τις εκατοντάδες χρεώσεις υπέρ τρίτων οι οποίες έχουν ως δικαιούχους το δημόσιο, δήμους, ομοσπονδίες, συλλόγους, ινστιτούτα, συνδικάτα ή άλλους φορείς και να τις καταργήσει.

 

Σίγουρα πλάκα μας κάνουν.....Καλά ολόκληρη μπανανία δεν ξέρει τι εισφορές τρίτων υπάρχουν??? Και αν βαριέται να ψάξει, αλλά ο σκοπός στην τελική είναι να τις καταργήσει, με ποινές γι'αυτόν που συνεχίζει να χρεώνει?? Τσακάλια στο οικονομικών....

Link to comment
Share on other sites

επειδή συμφωνώ με το nikostzar

αμα θέλετε να καρφώσετε
"καρφώστε" τη ΝΕΡΙΤ !!!!!
πάνω απ' όλα
και απ' ευθείας στην τρόικα
όχι στον πωστονελένε τον Υπ.οικ.οο

Edited by terry
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Αν μπορούσαμε να γραφτούμε κιόλας... ακόμα περιμένω το mail επιβεβαίωσης...

 

 

 

 

Για δοκίμασε να κάνεις login χωρίς επιβεβαίωση.

 

Εγώ γράφτηκα το πρωϊ χωρίς να κάνω confirm. Βασικά τα περί ΤΣΜΕΔΕ κτλ τα έχουνε καταγγείλει και άλλοι πολλοί στην σελίδα. Εγώ μπήκα εκεί να γράψω για τα μεγαρόσημα και κάτι άλλα που ζητάνε όταν πας να κάνεις μήνυση.

Link to comment
Share on other sites

Ίσως μερικοί να σκέφτεστε "μα αν καταργηθεί το 2%, θα αυξηθούν οι 6μηνιαίες εισφορές κτλ....". 

Συνάδελφοι, δείτε το ευρύτερα. Σκοπός είναι να πάρουνε το μήνυμα ότι δεν ανεχόμαστε κρυφές χρεώσεις και αυξήσεις για να τρώνε μέχρι να κάνουν εμετό κάποιοι άλλοι. Ας κόψουν από αυτούς.

Edited by Julius Caesar
Link to comment
Share on other sites

Από φόρουμ εκπαιδευτικών (μη χ###ω) μηχανικών που κλαίγονταν για το επίδομα 6 κ 7 τοις χιλίοις των έργων που έπαιρναν,όπως και άλλοι καρεκλοκένταυροι μηχανικοί (περίπου 350 ευρώ το μήνα).

Και οι εργοταξιακοί μηχανικοί, που έκαναν τα έργα έφτυναν αίμα, να πάρουν ένα χιλιάρικο.

Δεν ξέρω αν ακόμη το παίρνουν ,αλλά είναι άλλη μία απάτη ανισοδιανομής πόρων εις βάρος των ΕΕ.

 

Θαυμάστε τους

<<Το θέμα που τίθεται, για όσους δεν κατάλαβαν επακριβώς είναι για την άδικη μη καταβολή τους επιδόματος 6 & 7 τοις χιλίοις στους εκπαιδευτικούς μηχανικούς σε αντίθεση με τους υπόλοιπους μηχανικούς δημοσίους υπαλλήλους και η εξέλιξη του θέματος στο συμβούλιο της επικρατείας...>>

 

<<Εδώ sailor κάνεις μεγάλο λάθος και θα περίμενα στο forum να υπάρχει πληροφόρηση και όχι παραπληροφόρηση. Αυτό που είπες είναι ο λόγος που προφασίζεται το ΤΕΕ και δεν μας το δίνει και εμάς. Η αλήθεια είναι πως στη διανομή των πόρων 6 τοις χιλίοις και 7 τοις χιλίοις συμμετέχει και μεγάλος αριθμός διπλωματούχων μηχανικών-υπαλλήλων του Δημοσίου, οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν με εκτέλεση δημοσίων έργων, όπως:

• Οι διπλωματούχοι μηχανικοί που υπηρετούν στα πολεοδομικά γραφεία της χώρας και τις τεχνικές υπηρεσίες Ν.Π.Δ.Δ. και Ο.Τ.Α.

• Οι μηχανικοί του Υπουργείου Βιομηχανίας, οι οποίοι απασχολούνται με τον έλεγχο λειτουργίας της βιομηχανίας και την έκδοση αδειών.

• Οι μηχανολόγοι-μηχανικοί του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών, οι οποίοι απασχολούνται στον έλεγχο των οχημάτων και στην εξέταση υποψηφίων οδηγών.

• Οι μηχανικοί που υπηρετούν ως διοικητικό προσωπικό στα Α.Ε.Ι.

• Οι μηχανικοί που απασχολούνται στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα.>>>

 

Κλαίνε οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες. Πληρώνουν τάχα υψηλές εισφορές.(Από την τσέπη τους;;; ;)

 

3. Να μας δώσει και εμάς το επίδομα, που πράγματι η αρχική ιδέα ήταν να το παίρνουνε οι μηχανικοί που συμμετέχουν στα δημόσια έργα, αλλα τώρα το παίρνουνε όλοι οι μηχανικοί εκτός απο τους εκπαιδευτικούς μηχανικούς ανεξάρτητα απο το αν συμμετέχουν στα δημόσια έργα ή όχι, για να συμπληρώσει το μισθό τους σε αντιπαράθεση με τις υψηλές εισφορές τους στο ΤΣΜΕΔΕ. Οπότε όσο και αν ακούγεται ώς ξύλινη γλώσσα(ειδικά για εμάς τους νέους) συνιστά μια κατάφορη αδικία σε βάρος μας και προσκρούει στο άρθρο 4 του Συντάγματος, που διασφαλίζει την ισότητα των Ελλήνων πολιτών(στην περίπτωσή μας των ελλήνων μηχανικών) ενώπιον του Νόμου.

Edited by HQ7
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.