Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Εκτύπωση Διαδικτυακού Ειδοποιητηρίου ΤΣΜΕΔΕ


Engineer

Recommended Posts

Λοιπόν, αφου είδα ολα τα σχόλια, ένα συμπέρασμα βγάζω. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Πόσο δύσκολο, είναι αυτό; Μου αναλογεί για το Α2014 κάτι παραπάνω απο 2000ε. Μπορώ οριακά να κάνω το @@@το μου φρυγανιά και να πληρώσω. ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ. Είδα κάθε είδους γνώμες (τα πληρώνει η εταιρεία, αρρώστια, ο μπαμπάς κλπ). Κουνηθείτε: το μόνο που καταλαβαίνουν είναι η ΣΤΑΣΗ πληρωμών. Ετσι κι αλλιώς οι περισσότεροι δεν θα πληρώσουν γιατί δεν μπορούν. Ας μην πληρώσουμε και οι "δυνάμενοι ακόμα".

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Να πληρωσουμε και σε ένα μηνα να ερθει  ο νεος λογαριασμος;;;;;;;...

 

 

αληθεια το ΤΕΕ  και οι 20 000 ΄΄εκπροσωποι΄΄ τι λενε;;;;;θα βγαλουν καμια ανακοινωση , τι να κανουμε;;;;;;ασχολούνται με τις εξετασεις του μη υποχρεωτικου πεα ακομα, αυτές που δεν πηγε το 99% των επιθεωρητών;;;;;

ας ασχοληθουν και με κανενα σοβαρο θεμα εκτος από προαιρετικα πιστοποιητικα

Edited by savas76
Link to comment
Share on other sites

Εγώ ξέρω ότι έχουμε άλλες δύο (2) μέρες διορία.

Μετά πάνε στην Εφορία και ακολουθεί ...φυλακή, οπότε μας πληρώνουν το φαγητό και τη διαμονή...ίσως και το ΤΣΜΕΔΕ!

Link to comment
Share on other sites

Εγώ ξέρω ότι έχουμε άλλες δύο (2) μέρες διορία.

Μετά πάνε στην Εφορία και ακολουθεί ...φυλακή, οπότε μας πληρώνουν το φαγητό και τη διαμονή...ίσως και το ΤΣΜΕΔΕ!

Είσαι τυχερός αν δεν έχεις τίποτα στο όνομά σου, γιατί μεταξύ των δύο, μεσολαβεί κατάσχεση :mrgreen: :confused:

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου και συνβάζελε Ίκαρε, να μη σε απογοητεύσω πολύ, αλλά μας την έχουνε στημένη στη γωνία.

 

Μακάρι οι δικοί σου να ζήσουνε πιό πολύ από σένα.

Link to comment
Share on other sites

Όντως στην ηλεκτρονική έκδοση του ειδοποιητηρίου δίνουν απο σήμερα ημερομήνια λήξης προθεσμίας της 31/10/2014 αλλά άτοκα μέχρι 1/9/2014 προφανώς κάτι ξέρουν για την απόφαση του συμβουλίου της επικρατείας που αναμένεται για τις αυξήσεις και θέλουν να τις φορτώσουν με τρόπο στα επόμενα εξάμηνα..απλά σου λεει μέχρι σημερα πλήρωσε χωρίς τόκους...γιατι αν κριθεί συνταγματικη η αυξηση είναι να μας φορτώσουν τόκους απο το 2012 που ψηφίστηκε ο νόμος....οπότε καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει...Βέβαια όποιος τα πληρώσει μέχρι 31/10/214 τότε θα του χρεώσουν και 50ευρώ τόκους στην πλάτη  στο συστημα...προφανώς πρόκειται για μεγάλη αλητεία στην πλάτη των μηχανικών...και ειδικά αυτοί που βρίσκονται σε άσχημη οικονομική κατάσταση.Σύστημα του ταμείου είναι να μην ξέρεις τι χρώστας...κάθε μέρα θα είναι και μία έκπληξη....Άλλα λήξη ημερομηνίας πληρωμής με εκπρόθεσμη ημερομηνία...καλα ότι ναναι είναι το ταμείο...Εν το μεταξύ κοιταται τι δημοσιευέται:

Το αρμόδιο τμήμα μηχανογράφησης δεν μπορεί να παρέξει πληροφορίες για το ύψος των εισφορών του β΄ εξαμήνου του 2014, οι οποίες δεν παρουσιάζονται ακόμη στις "οφειλές" των μηχανικών.
Επίσης, όχι μόνο δεν έχει εκδοθεί ειδοποιητήριο, αλλά τα συνεργαζόμενα τμήματα στην ερώτηση "ποιό είναι το ύψος της συγκεκριμένης εισφοράς" (αναφερόμαστε στο β΄ εξάμηνο του 2014) δεν έδωσαν απάντηση, διότι απλώς ...δεν την γνωρίζουν. Το ΤΣΜΕΔΕ αναμένει την απόφαση του ΣτΕ που σχετίζεται με την προσφυγή του ΤΕΕ - αρχές Σεπτεμβρίου-με την οποία είχαν ακυρωθεί οι αυξήσεις που ανάλγητα είχε το Ταμείο δρομολογήσει. Η απόφαση θα καθορίσει εν γένει τη στάση για το επίμαχο β΄ εξάμηνο 2014!
Για την ώρα - και αν προλάβει ...ως Ταμείο - ασχολείται με την είσπραξη των εισφορών του α΄ εξαμήνου του 2014, κρίνοντας ότι έχει το δικαίωμα, μέσω των εγκυκλίων του, να μην έχει καθορίσει το ύψος της εισφοράς για το εξάμηνο που "τρέχει", εφόσον ακόμη πληρώνεται το α΄ εξάμηνο.
Δεν είναι αρκετή η αιτιολόγηση...
http://www.buildnet.gr/

Τελικά βγήκε η απόφαση και ακυρώθηκαν οι αυξήσεις...η λογική του παραλογου...Υπάρχει καποιος που να γνωριζει σε αυτή την χώρα...αναμένει την αποφάση με την οποία είχαν ακυρωθεί οι αυξήσεις... :confused: μάλλον όπως εκτιμώ τα μαντάντα δεν θα είναι καλα..για αυτό και τέτοια παραπληροφόρηση

Edited by tomkat
Link to comment
Share on other sites

Έκανα μια προσπάθεια να πληρώσω.

Το ειδοποιητήριο δεν βγαίνει ηλεκτρονικά, μου εμφανίζει "Δεν έχει εκδοθεί ειδοποιητήριο για το A2014. "

Το τοπικό υποκατάστημα του ΤΣΜΕΔΕ είναι κλειστό.

 

Φταίω να μην πληρώσω;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.