Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ρύθμιση οφειλών προς τη Φορολογική Διοίκηση


dsworks

Recommended Posts

Το ξερω αλλα είχε υποθει οτι η μη πληρωμή των τρέχοντων δεν θα χαλούσε τον ήδη διακανονισμο, αν δεν κανω λαθος. Τελικά μάλλον δεν πέρασε.. Οπότε για μένα άνθρακας

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 27
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Το γράφω εδώ, και κάποια στιγμή θα το κάνω θέμα στο σωστό μέρος του forum.

 

Η ρύθμιση στο ΤΣΜΕΔΕ ξεκίνησε

 

http://www.tsmede.gr/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B5%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%82%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82/%CE%95%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/tabid/267/Default.aspx#n4305

 

υπάρχει και η σχετική αίτηση

 

ωστόσο

 

δεν βλέπω αναφορά για το μέχρι ποια οφειλή ρυθμίζεται και τι γίνεται με τα τρέχοντα αυτή τη στιγμή.

 

Αν κάποιος πάει από ΤΣΜΕΔΕ, ας μας διαφωτίσει

Link to comment
Share on other sites

Την αρνητική δεν μπορώ να την καταλάβω...Μάλλον κάποια υπαλληλάκια του ΤΣΜΕΔΕ βγήκαν πάλι παγανιά μπας και πάρουν κανα ευρώ να βουλώσουν καμιά τρύπα στο παντελόνι τους...

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Την ισοσκέλισα Ικαρε γιατί πιστεύω θερμά πως όσο οι εισφορές παραμένουν στα τρομακτικά ύψη στα οποία βρίσκονται, δεν νοείται να μην υπάρχει κάποιος τρόπος είτε να εντάσσονται σε τρέχουσες ρυθμίσεις είτε να μειώνονται με επιλογή ασφαλιστικών κλάσεων ή κάποιον άλλον τρόπο.

Το θέμα είναι αυτό ακριβώς που είπες, κι εγώ θέλω να κάνω ρύθμιση, και θα την κάνω, αλλά ξέρω σχεδόν με βεβαιότητα πως σε 6 μήνες δεν θα μπορώ να σκάσω το 2,5άρι για να συνεχίσει η ρύθμιση...Οπότε, πάλι στην αρχή ..

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Μα εκεί ακριβώς είναι το θέμα (για τον περισσότερο κόσμο που χρωστάει) Δημήτρη όπως το λες. Στις τρέχουσες. Θυμηθείτε μόνο πριν καν βγει προσχέδιο ρύθμισης, πόσα και πόσα θέματα έχουν βγει κάθε φορά που έρχονται τα τρέχοντα..Ψηφοφορίες, κλάματα, οργή κτλ κτλ... Βγήκε το νομοσχέδιο με τα χρωστούμενα και ξεχάσαμε τα τρέχοντα. Και τα μελλοντικά..

Δεν είναι δυνατόν να μην μπορεί να βγει ένα σχέδιο με τις τρέχον εισφορές..Να μπαίνουν πχ σε πάγια των 12 δόσεων, να δημιουργείται ένας νέος κύκλος χρωστούμενων κάτι (δεν είμαι οικονομολόγος) ώστε να μην χαλάει ο διακανονισμός των ανθρώπων. Κάτι....

Δεν είναι δυνατόν να μπαίνει κάποιος σε αυτό τον διακανονισμό των 100 δόσεων πχ και μετά τον Απρίλιο να χαλάει γιατί λογικά δεν θα μπορεί να σκάσει 2 και 2.5Κ.. Για ποιο λόγο τότε να μπει στο διακανονισμό? Για 3 μήνες? Ε, και? Μπας και μέχρι τον Απρίλη πιάσει την καλή? Δεν έχει λογική.....

Το έχω ξαναγράψει οι διακανονισμοί που εφαρμόζουν, αφορούν μόνο όσους τι στιγμή που μιλάμε έχουν ισορροπήσει τη ζωή τους προς το καλύτερο (όσοι είναι αυτοί) και προσπαθούν να μπαλώσουν τρύπες άλλων δύσκολων εποχών..Αυτών και μόνο αυτών.

Δεν αφορά τον περισσότερο κόσμο όμως που συνεχίζει να περνάει δύσκολα, και ίσως ήταν ένα λιθαράκι ώστε να αποφύγουν δυσάρεστες τουλάχιστον καταστάσεις (κατασχέσεις κτλ) ή να αποπληρώσουν κάποια στιγμή... Αυτούς τους πετάει απ'έξω, και τους βυθίζει περισσότερο στο δράμα τους..

Ισως οι κυβερνώντες σκέφτονται όπως στην αρχαία Σπάρτη, να κρατήσουν τους δυνατούς και τους αδύνατους να τους πετάξουν στον Καιάδα..

  • Upvote 4
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ισως οι κυβερνώντες σκέφτονται όπως στην αρχαία Σπάρτη, να κρατήσουν τους δυνατούς και τους αδύνατους να τους πετάξουν στον Καιάδα..

 

Σωστός Ikaros13... +1

 

Εχουμε πει και παλαιότερα οτι είμαστε πολλοί σαν μηχανικοί και πρέπει να αραιώνουμε...όλα αυτά που μας συμβαίνουν (που μας κάνουν) είναι για να μείνουμε λιγότεροι απο τους μισούς (απο 135.000) ως μηχανικοί...και εσυ πολύ εύστοχα το έγραψες με 2 λόγια !!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σε όλους καί όλες. Για να καταλάβω κι εγώ κάποια πράγματα:

θα γίνει η όποια έκπτωση στις προσαυξήσεις και το υπόλοιπο ποσό (κύριες οφειλές + υπόλοιπο προσαυξήσεων) θα παγιωθεί και θα τρέχει με επιτόκιο κάθε χρόνο;

Το 4,56% αναδρομικά από 1.1.2013 τι αφορά ακριβώς και πως υπολογίζεται;

Έχουμε κάποιο νεότερο σε ότι αφορά το επιτόκιο σε οφειλές πρίν το 2013;

 

Ουσιαστικά η ρύθμιση αυτή συμφέρει μόνο αν εξοφλήσει κάποιος εφάπαξ ή στις μικρότερες δυνατές δόσεις;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.