Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

«Ουρά» μνηστήρων για την Πλάκα και το εξωτερικό


Engineer

Recommended Posts

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε για 7 ακίνητα στην Πλάκα που έχει βγάλει στο «ηλεκτρονικό σφυρί» το ΤΑΙΠΕΔ.

 

Την Παρασκευή ανακοινώθηκε ότι 27 ήταν τελικά οι προσφορές που κατατέθηκαν για τα εν λόγω ακίνητα και σύντομα το διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου θα αποφασίσει για την επιλογή των συμμετεχόντων και για τις τιμές εκκίνησης της ηλεκτρονικής δημοπρασίας για κάθε ακίνητο, με βάση την υψηλότερη έγκυρη υποβληθείσα οικονομική προσφορά και την ανεξάρτητη αποτίμηση.

 

Όπως όλα δείχνουν, το ενδιαφέρον αυξήθηκε τις τελευταίες ημέρες και ύστερα από την προώθηση ρύθμισης που προβλέπει τη δυνατότητα του δημοσίου να προχωρά σε εξώσεις – εξπρές από ακίνητα που του ανήκουν.

 

Οι προσφορές που κατατέθηκαν μέσω των ηλεκτρονικών δημοπρασιών e-publicrealstate.gr. αφορούν στα εξής ακίνητα:

 

- Θρασύλου 24 & Θέσπιδος & Επιμενίδου

- Θέσπιδος 24

- Ραγκαβά 3-5

- Θέσπιδος 16

- Ραγκαβά 7

- Τριπόδων 32 & Ραγκαβά

- Θέσπιδος 8 & Ραγκαβά 6

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των προς πώληση ακινήτων είναι και αυτό στην οδό Τριπόδων 32, το σπίτι του Αντωνάκη από την διάσημη ασπρόμαυρη ελληνική ταινία.

Το κτίριο είναι γνωστό από την κινηματογραφική του ιστορία, καθώς σε αυτό γυρίστηκε η διάσημη ταινία: «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» με τον Γιώργο Κωνσταντίνου και τη Μάρω Κοντού.

 

Όλοι θυμούνται την κλασική ατάκα του Αντωνάκη (Γιώργος Κωνσταντίνου) να απειλεί την Ελενίτσα (Μάρω Κοντού) ότι θα την εγκαταλείψει στην ασπρόμαυρη ελληνική κινηματογραφική ταινία «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα».

 

Το κινηματογραφικό σπίτι του ζεύγους Κοκοβίκου, στον αριθμό 32 της οδού Τριπόδων, παίρνει τώρα τον δρόμο της αξιοποίησης.

 

Στο εξωτερικό

 

Ακόμη, υπεβλήθησαν συνολικά 4 προσφορές για τα 4 ακίνητα του ΤΑΙΠΕΔ στο εξωτερικό και συγκεκριμένα για τα ακίνητα στην Ουάσιγκτον, (750 τμ), στη Νέα Υόρκη (960 τμ), στην Πραιτόρια (400 τμ) και στο Βελιγράδι (1.237 τμ). Το ΤΑΙΠΕΔ θα αξιολογήσει όλες τις δυνατές λύσεις και θα προχωρήσει σε νέα διαδικασία αξιοποίησης του ακινήτου στη Λιουμπλιάνα, για το οποίο δεν εκδηλώθηκε επενδυτικό ενδιαφέρον.

 

Πηγή: http://www.ered.gr/c...i_to_exoteriko/

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητέ μου φίλε, "το χιούμορ πολλοί εμίσησαν, την "εξουσία" ουδείς"!!!

Η' όπως πολύ ορθώς το 'λεγε η γιαγιά μου "...μια εικόνα χίλιες λέξεις"!!!

Link to comment
Share on other sites

Ιάσονα, σε ποια εξουσία αναφέρεσαι?

 

Η παράκληση είναι διότι έχω βαρεθεί 1) Να διάβαζω μια "είδηση" και από κάτω τα γνωστά εσώψυχα του καθενός σχετικά με την κατάσταση στην Ελλάδα και λοιπά και 2) Να ψάχνω να βρω ΜΙΑ σημαντική πληροφορία ανάμεσα σε ΧΙΛΙΑΔΕΣ άχρηστα ποστς. Με αυτό τον τρόπο συνδράμουμε μαζικά στην υποβάθμιση του φόρουμ.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.