Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μείωση 30% στις ασφαλιστικές εισφορές στον ΟΑΕΕ


dzois1985

Recommended Posts

Όταν γράφεις:

 

 

και χρησιμοποιείς πρώτο πληθυντικό εγώ καταλαβαίνω οτι πλήρωνες και εσύ και θεωρείς οτι έτσι έκαναν και όλοι οι άλλοι. Και σου απάντησα οτι δεν έκαναν έτσι όλοι οι άλλοι αλλά κάποια μερίδα, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν έχουμε ευθύνες.

Δεν έγραψα πουθενά οτι δεν γινόντουσαν αυτά στις σχολές ούτε το υπονοώ αν αυτό κατάλαβες, τα έχω δει και εγώ, η ΔΑΠ έκανε πάρτυ και έστελνε κάποιους φουσκωτούς που ζητούσαν να πληρώσεις τα χρήματα για να περάσεις αλλιώς δεν σε άφηναν.

 

Νομίζω ό,τι είσαι έξυπνος άνθρωπος για να καταλάβεις γιατί χρησιμοποίησα το α' πληθυντικό. Εν πάση περιπτώσει, νομίζω ότι είμαστε σαν τα ζώα σε ένα ζωολογικό κήπο μετά από χρόνια: Και να μας ανοίξουν το κλουβί, δε θα φύγουμε. 

 

Πάντα θα έχουνε τρόπο να μας θέτου ψευτόδιλήμματα. Χτυπήστε εκεί που πονάνε: Στην ψήφο. Ο ολοκληρωτισμός και η αδικία χτυπιούνται με δημοκρατικά μέσα. Ψηφίστε ό,τι πιο μικρό κόμμα υπάρχει και να χάσουν όλοι όσοι μας φέραν στα χάλια που ζούμε στο σπίτι τους. 

 

Δυστυχώς όμως συνάδερφοι νομίζω ότι οι γενίες άνω των 25-26 έχουν δηλητρηριαστεί με τον κομματισμό, τη ρουσφετολογία και την μπουζουκοελλάδα.

 

Πάσχουμε από αξιακό πρότυπο. Το ΤΣΜΕΔΕ δεν είναι το κυριότερο πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει αξιοκρατία και υγιείς δυνάμεις.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Να σταματήσω να πληρώνω??? Τώρα είναι η μόνη ευκαιρία να είμαι χαλαρός και καθαρός.

Θα κάνω ρύθμιση παλαιών οφειλών και θα δίνω ένα 100ρικο το μήνα.

Πλάκα μας κάνετε? Όπως λέγαμε και για τους ενεργειακούς επιθεωρητές και τρέξαν όλοι να δώσουν εξετάσεις...

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς όμως συνάδερφοι νομίζω ότι οι γενίες άνω των 25-26 έχουν δηλητρηριαστεί με τον κομματισμό, τη ρουσφετολογία και την μπουζουκοελλάδα.

Συνάδελφε, νομίζω πως μηχανικοί (άνδρες) κάτω των 25 δύσκολα θα βρεις...18+5+1=24

Αλλά σκέφτομαι πως αυτά που λες εσύ τα έλεγα και εγώ για τους παλαιότερους μηχανικούς και μετά τα έλεγαν οι νεώτεροι για την δικιά μου την γενιά και για αυτούς η νεώτερή τους γενιά και πάει λέγοντας... ένας κύκλος είναι....

Link to comment
Share on other sites

Δεν αλλάζει τίποτα δεν το καταλαβαίνετε? Η σημερινή γενιά σου λέω είναι πολύ χειρότερη σε νοοτροπία από την προηγούμενη..Για να αλλάξει κάτι χρειάζεται ισχυρό σοκ πχ..Και κάτι τέτοιο έχει να γίνει από το ΒΠΠ (φυσικά δεν εννοώ να γίνει πόλεμος)

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω ποιος τα δημιούργησε εγώ λέω αυτό που βλέπω σήμερα...Γενικά...καμία βελτίωση μη σου πω χειρότερα..

Link to comment
Share on other sites

το ΤΣΜΕΔΕ μονό από τις εγγυητικές που εκδίδει έχει κάθε χρόνο τζίρο πάνω από 60.000.000 ευρώ και με την διάλυση του ταμείου ( πιστεύω ότι το θέλουν οι τράπεζες ή να μην βγάζει ποια εγγυητικές )

Αυτή την στιγμή όσοι είμαστε ασφαλισμένοι στο ΤΜΣΕΔΕ είμαστε και μέτοχοι του

Link to comment
Share on other sites

Γιατί μας ρώτησε το ΤΣΜΕΔΕ αν θέλουμε να είμαστε μέτοχοι...Και τι είναι αυτό πάλι, να μην υπάρχει ελεύθερη επιλογή ταμείου? 

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξερω ψιλά και χοντρά. Χοντράδα είναι να μην συμβαδίζεις με τις εποχές και τη λογική..Αποσύνδεση ιδιότητας και ασφάλισης. Επιλογή ταμείου. εε=ΟΑΕΕ, μισθωτός=ΙΚΑ, άνεργος=τίποτα.. Επιλογή αφαλιστικής κλάσης ελεύθερα. Ποιο το πρόβλημα? Βάζω πχ 100, 100 θα πάρω. Βάζεις 10.000, 10.000 θα πάρεις, αύριο μεθαύριο. Απλά πράγματα

Edited by ikaros13
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.