Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΕΣ


Recommended Posts

Καλημερα, εχει γραφτει κανενας πραγματογνωμονας στο ΤΕΕ για αυτοκινητα? Ψαχνω πληροφοριες αλλα μου βγαζει εναν οδηγο στο ΤΕΕ Μακεδονιας.

 Πρεπει να παρακολουθησεις το σεμιναριο? Εχω παρακολουθησει του ΕΙΑΣ (λογω επαγγελματος) αλλα δεν ηταν και πολυ ουσιαστικο. Αν καποιος εχει καποια πληροφορια θα το εκτιμουσα

 

ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να γραφτείς. Το σεμινάριο δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά σε βοηθάει ουσιαστικά για την ορθή σύνταξη μιας έκθεσης Πραγματογνωμοσύνης σε γενικά και όχι ειδικά (αυτοκίνητα) πλαίσια. Υπάρχει μια προϋπόθεση των 10 ετών από λήψη διπλώματος, αλλά δεν τηρείται πάντα ιδιαίτερα αν δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι συνάδελφοι για το υπό εξέταση ζήτημα.

Τι είναι ο ΕΙΑΣ ? (πληροφορία - link)

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα και καλο μήνα. Ο ΕΙΑΣ ειναι ενας οργανισμος για σεμιναρια & σπουδες σε διαφορα θεματα των ασφαλιστικων εταιριων, ενα απο αυτα είναι και οι πραγματογνώμονες που εργαζονται σε ασφαλιστικες. Το link ειναι http://www.eias.gr/

 

Απλα θελω να πιστευω οτι το σεμιναριο του ΤΕΕ θα ειναι πιο χρησιμο ως προς την συνταξη μιας πραγματογνωμοσυνης, αν και βεβαια εχουν βγει και διαφορα software αλλα ποιος τα αγοραζει-χρησιμοποιει?? Ολοι πανε "χερατα"

 

Αν χρειαστεις κατι αλλο πες μου

Link to comment
Share on other sites

Τι software έχει βγει για τις Πραγματογνωμοσύνες ?

Αρχικά θεωρώ οτι πολύ καλά κάνεις και δεν αγοράζεις κατι σχετικό, αλλά στείλε αν έχεις πληροφορία.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα, αυτά που κυκλοφορούν στο εμποριο ειναι της DAT - ATECO (πιστευω είναι το καλυτερο) της Eurotax της Informex κτλ. Κοιτα για να γινεις σωστος πραγμ/νας καλο θα ηταν να περασεις το σεμιναριο της DEKRA στην Γερμανια και να μη ανακατευτεις καθολου με τον εδω "Συλλογο" γιατι αυτο που ισχυει εδω ειναι: να εχουμε συλλογους αλλα ουσια 0.

:mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.