Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Νέες προτεινόμενες αλλαγές στο ΝΟΚ (12ος 2014)


Recommended Posts

kan ,

 

τις καλημερες μου,

 

πολυ σωστα

 

[και κατατεθηκε  και αλλη μια τροπολογια...πολυ σημαντικη...]

 

«Πάγωμα» προστίμων για αυθαίρετα, ακόμη και των κατεδαφίσεων, ζητούν με τροπολογία που κατέθεσαν στη Βουλή, στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΚΑ για τις ρυμοτομικές απαλλοτριώσεις, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Μπούρας και Γιώργος Βλάχος και ο ανεξάρτητος Βασίλης Οικονόμου, που εκλέγονται στο υπόλοιπο Αττικής.

Ειδικότερα, με την τροπολογία οι τρεις βουλευτές προτείνουν να ανασταλεί κάθε βεβαίωση, εκτέλεση ή είσπραξη, αλλά και η ισχύς των επιβεβλημένων προστίμων, μέχρι να κυρωθούν οι δασικοί χάρτες.
 
Προτείνουν επίσης να ανασταλεί η έκδοση πρωτοκόλλων κατεδάφισης - απομάκρυνσης.
 
Πάντως, το γεγονός ότι την τροπολογία υπογράφει και ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ Θανάσης Μπούρας δημιουργεί υποψίες σε βουλευτές της αντιπολίτευσης ότι κατατέθηκε σε συνεννόηση με το υπουργείο Περιβάλλοντος.
 
Το νομοσχέδιο στο οποίο περιλαμβάνεται η τροπολογία αναμένεται να ψηφιστεί το Σάββατο στη Βουλή και είναι στην ευχέρεια του αρμόδιου υπουργού Περιβάλλοντος και της κυβέρνησης αν θα αποδεχτεί την πρόταση των τριών βουλευτών.

 

θα

49C.gif

 

τροπολογιες

 

συμπληρωση...

μετα  2 ωρες...

 

 

Είναι ενδεικτικό ότι αποφασίστηκε να συζητηθούν και ψηφιστούν σχέδια νόμου τόσο το Σάββατο όσο και την ερχόμενη Δευτέρα – ημέρες οι οποίες βάσει του Κανονισμού της Βουλής δεν είναι μεταξύ εκείνων κατά τις οποίες πραγματοποιείται νομοθετική εργασία. Την ίδια στιγμή, και έως το μεσημέρι σήμερα, για τρία νομοσχέδια που εισάγονται προς έγκριση στην Ολομέλεια τα προσεχή λίγα 24ωρα, κατατέθηκαν για να γίνουν αποδεκτές και να ψηφιστούν ... 49 τροπολογίες! Τρεις για νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης (συζητείται αύριο Πέμπτη), 27 του Υπουργείου Περιβάλλοντος (Παρασκευή και Σάββατο), και 19 του Υπουργείου Υγείας (την Δευτέρα).

 

 

Άπαντες οι παλαιοί κοινοβουλευτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες της Βουλής συμφωνούν στην εκτίμηση ότι «μόνο σε προεκλογικές περιόδους, «βομβαρδίζεται» η Βουλή με τροπολογίες».

Edited by dimitris GM
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.