Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επανασύσταση των ΜΟΜΑ ανακοίνωσε ο Π. Καμμένος


Earl

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 39
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δεν διαφωνώ σε γενικές γραμμές με τους προλαλήσαντες αλλά κανείς μέχρι τώρα (εκτός από δύο) δεν απάντησαν στο γιατί επανιδρύονται οι ΜΟΜΑ. Δλδ τώρα γιατί δεν εκβιάζουν οι εργολάβοι; Τι σημαίνει το "εκβίασαν την κυβέρνηση Μητσοτάκη"; Πως; 

 

Θέλω να πω στο #2 (αυτή είναι η μία πιθανή απάντηση) ότι το προηγούμενο σύστημα εργολάβων δημοσίων έργων και κυβέρνησης θα δώσει τη θέση σε ένα νέο σχήμα. Δεν ξέρω πιο θα είναι αυτό αλλά η κίνηση ΜΟΜΑ δείχνει ότι θα έχει διαφορετικές παραμέτρους. Ας μην ξεχνάμε ότι το καθεστώς της μονοπώλησης των δημοσίως έργων που είχε δημιουργηθεί πριν πολλάάά χρόνια έχει γερές ρίζες στο πολιτικό σύστημα. Ας μην ξεχνάμε ότι τα δύο συνεταιράκια της κυβέρνησης έχουν τακιμιάσει εδώ και καιρό και έχουν πλήρη γνώση ο ένας για τις απόψεις του άλλου. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι δεν υπάρχει δυαρχία στην κυβέρνηση αλλά ότι ο Π. Καμένος είναι υπό την ευθύνη του πρωθυπουργεύοντος Α. Τσίπρα. Και τέλος ας μην ξεχνάμε ότι ο ίδιος ο κος Τσίπρας είναι γόνος οικογένειας δημοσίων εργολάβων. Αυτά.   

Edited by Konstantinos IB
Link to comment
Share on other sites

Η εποχή των αεριτζήδων εργολάβων της απευθείας ανάθεσης τέλειωσε! Και πρέπει γρήγορα να το καταλάβουν όσοι αναμένουν μία τέτοια επάνοδο ή επιστροφή στην ρεμούλα. Με τέτοια διάλυση του κράτους προφανώς η μόνη λύση που θα έχει είναι τα οικονομικά έργα με αυτεπιστασία.  Τώρα υπάλληλος λοιπόν και να λέμε και ευχαριστώ

Edited by dzois1985
Link to comment
Share on other sites

Γυρίσαμε 40 χρονια πίσω... Ο στρατάρχης καμμενος ανακάλυψε τη ΜΟΜΑ να πει οτι κατι έκανε. Ηταν που ηταν λίγα τα έργα θα τα κανει η ΜΟΜΑ γρήγορα εύκολα και τζάμπα. Πείνες μεγάλες έρχονται στον κλάδο. Το μικρό του όνομα θα έπρεπε να ειναι εντελώς...

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Τελικά ο στρατός θα απογυμνωθεί κι άλλο λόγω πρόσθετης ροής χρημάτων και προσωπικού στη ΜΟΜΑ και είναι αμφίβολο αν θα λειττουργήσει σωστά. Εύχομαι ότι καλύτερο, όσο για τους αεριτζήδες εργολάβους δε νομίζω ότι ίδρωσε το αυτί τους, εκτός και αν αλλάξει η κυβέρνηση το παιχνίδι κάτι που μέχρι τώρα δείχνει ότι δεν θα το κάνει. 

Link to comment
Share on other sites

Πάντως ανησύχησε ο Ποταμίσιιος , γιατί έτσι μειώνεται το έργο των εργοληπτών και δεν είναι τόσο δυνατές γιά να δουλέψουν στο εξωτερικό :mrgreen:

 

Εμπαινε άνετα και στα ανέκδοτα .

Link to comment
Share on other sites

το καλό τώρ αμε τον Πάνο υπουργό εθνικής άμυνας είναι ότι θα σταματήσουν να μας ψεκάζουν....

θα σηκώσει τα F-16  και θα τους λιανίσει όλους....

 

άντε να αρχίσουμε να κυκλοφορούμε άνετα στους δρόμους .....

Link to comment
Share on other sites

Δεν θα σταματήσουν γιατί μπορεί ο Κουβέλης που είχε καταθέσει την ερώτηση γιά τους ψεκασμούς να μην είναι στην βουλή , αλλά ο Βορίδης που κατέθεσε την δεύτερη , παραμένει ακόμα :mrgreen:

Edited by BAS
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.