Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Παρατείνεται η ιατροφαρμακευτική κάλυψη του ν.4254/2014 έως 29/2/2016


littledragon

Recommended Posts

Το είχαμε ξαναβγάλει στο forum κάπου στις αρχές καλοκαιριού, πάλι από ανάρτηση παράταξης, αν θυμάμαι καλά.

 

Είναι προφανές ότι πας στο ταμείο και υποβάλλεις αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, έτσι ώστε αφού γίνει δεκτή να σου ενεργοποιήσει την περίθαλψη το ταμείο. Άλλωστε με τον ΑΜΚΑ είμαστε όλοι φακελωμένοι στην ενιαία βάση του ΕΟΠΥΥ και ό,τι γίνεται καταχωρείται εκεί.

 

Όταν εγώ το έμαθα από τις σελίδες του forum το καλοκαίρι, έσπευσα στο ταμείο με τα εκκαθαριστικά μου για '11-'12-'13 όμως ένας υπάλληλος εκεί με ξαπόστειλε ζητώντας μου επιπλέον το εκκαθαριστικό '14 (τότε ήταν πρόσφατες οι δηλώσεις). Μιας και δεν είχα το συγκεκριμένο (είχε καθυστερήσει η εκκαθάριση στη δική μου περίπτωση), ξεχάστηκε το θέμα και παραμένω χωρίς περίθαλψη.

Θα ξαναπάω όμως αύριο και θα τον βιδώσω γιατί κακώς το ζήτησε τώρα που ξαναδιαβάζω το νόμο και τόσο καιρό πλήρωνα από την τσέπη μου. Σας το λέω για να μην την πατήσετε όσοι άλλοι πάτε να εγγραφείτε και να μην υποκύψετε στις εξυπνάδες του καθενός.

 

Οικογενειακό εισόδημα μπορεί να είναι και το ατομικό εισόδημα ενός ανύπαντρου. Νομίζω είναι πολύ θετική η διάταξη αφού 22000+8000+6000=36000/3=12000 σε καλύπτει. 

Link to comment
Share on other sites

το προηγούμενο ΔΣ του ΤΣΜΕΔΕ είχε δεσμευτεί και το έκανε σε καποιες περιπτώσεις να εγκρίνει κάλυψη και με μεγαλυτερα εισοδήματα, αλλά καθυστερούσε πολύ

Link to comment
Share on other sites

+1

 

αλλά η ξεφτίλα συνεχίζεται γιατί πληρώνουμε ΥΠΕΡ ΟΑΕΔ που αυτός καλύπτει και υγεία

και οι συνάδελφοι ΟΥΤΕ ΕΠΙΔΟΜΑ  ΟΥΤΕ ΚΑΛΥΨΗ ΥΓΕΙΑΣ

 

 

όνειδος  ότι και αν πούμε ΩΣ ΚΛΑΔΟΣ....

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ακη αν γινεται αυτο που ρωτάς να σε ασφαλίζει η γυναικα σου σαν προστατευόμενο μέλος παντρεύομαι το καλοκαίρι :)

Κατα τα αλλα όλες αυτές οι διατάξεις με εκκαθαριστικά κτλ ειναι μαλακιες. Αν ηταν άνθρωποι θα μπορούσαν να διαχωριστούν οι κλάδοι ώστε αν μπορει καποιος να πληρώνει μονο για το υγείας. Τι σχεση εχει το πακέτο σύνταξης-υγείας-επικουρικό που αμα δεν πληρώνεις δεν εχεις τιποτα; Στην τελική ρε καραγκιοζοπαίχτες γιατι να μπαινει τοκος στα χρωστούμενα υγείας που δεν εχει πρόσβαση και δεν μπορει να χρησιμοποιήσει καποιος; Ηλίθιοι άνθρωποι τα θελουν ολα δικά τους. Ευρωπαίο πρωθυπουργό τωρα!!! Να βάλετε μυαλό

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 10 months later...

Η τρέχουσα περίοδος λήγει οσονούπω και αναμένεται νέα παράταση για ένα χρόνο όπως ανακοίνωσε στη Βουλή ο αρμόδιος υπουργός.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.