Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

To ETAA κλείνει το... μάτι στον ΟΔΔΗΧ


Alsterwasser

Recommended Posts

Εντάξει τότε να ψηφίσουμε τη Δούρου (αλήθεια από βρήκε 51% αντιμνημονιακούς) και την Πρόεδρο της Βουλής που τρίβεται στην απόληξη του Κασιδιάρη.

Link to comment
Share on other sites

ισως να μην μπορεις να βρεις καποιον που να ταιριαζετε 100% στις αποψεις, αλλα υπαρχουν ελαχιστες τιμιες φωνες τριγυρω. 

Συμφωνώ και προσθέτω: Είναι λάθος να υποστηρίζουμε τον υποψήφιο Α για να μην βγει πάλι ο παλιός κακός Β. Αυτό γίνεται εδώ και σαράντα χρόνια σε αυτή τη χώρα και τα αποτελέσματα τα ζούμε σήμερα. Είναι προτιμότερο να ψάχνουμε να βρούμε τις τίμιες φωνές είτε εντός είτε εκτός βουλής ανάλογα με τις πεποιθήσεις του καθενός, ακόμα κι αν αυτούς που τις εκφράζουν δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους. Σιγά σιγά με τη στήριξη του κόσμου θα μαθευτούν και θα αυξήσουν τη δύναμή τους, κι αν κάποια στιγμή υπάρξουν σοβαρές ενδείξεις ότι και αυτοί ετοιμάζονται για κωλοτούμπες (που στην προκειμένη περίπτωση υπήρξαν και αγνοήθηκαν) τότε πρέπει να έχουμε το θάρρος και την ορθή κρίση να τους απορρίψουμε κι όχι να τους δώσουμε την εξουσία με τη λογική "δεν βαριέσαι ας τους δούμε και αυτούς κι αν δεν μας αρεσουν τους αλλάζουμε την άλλη φορά" γιατί τότε τα προβλήματά μας διαιωνίζονται και κάθε ένας που περνάει βάζει κι από ένα λιθαράκι για την οριστική εξόντωσή μας.

Link to comment
Share on other sites

Το οτι δεν υπηρχαν εναλακτικες, δεν σημαινει οτι πρεπει αν ψηφισουμε αυτους που εταξαν τη μανα τους και τον πατερα τους...

 

 

Oι υποσχέσεις αυτής της μορφής , δεσμεύουν μόνο όσους τις πίστεψαν (αν θυμάμαι καλά , το έλεγε ο Μιτεράν αυτό ). Εν πάσει περιπτώσει έχουμε θέμα με τα διαθέσιμα των ταμείων και άλλων οργανισμών. Υπάρχει άρνηση και απροθυμία κατάθεσης αυτών στον κοινό λογαριασμό στην ΤτΕ , προκειμένου να τιτλοποιηθούν και εν συνεχεία να χρησιμοποηθεί το προιόν της τιτλοποίησης για εξόφληση δόσεων δανείων στους "θεσμούς". Υπήρξαν διοικήσεις που έχουν ασκήσει αγωγές κατά της ΤτΕ και του διοικητή της κ. Προβόπουλου , σχετικά με τη συμμετοχή των ταμείων στο PSI, οπότε αν δεχθούν τώρα , αυτόματα ακυρώνουν τις προηγούμενες ενέργειες αφου σήμερα συναινούν σε παρόμοιες και επιπλέον προκύπτουν θέματα ποινικών ευθυνών για απιστία , ήτοι οι διοικήσεις των ταμείων είναι ανοικτές και εκτεθιμένες σε μηνύσεις του καθενός που θα ήθελε δικαστικά να κινηθεί (ο πρόεδρος των συγκυβερνωντων "ψεκασμένων" είχε διακριθεί παλαιότερα στο σπορ αυτό ). 

Πέραν αυτού τα διαθέσιμα των ταμείων είναι για κάλυψη των αναγκών των ασφαλισμένων και επί πλέον πολλά ταμεία είναι σε οριακή κατάσταση , λογω της πτώσεως των εσόδων τους εξ αιτίας της παρατεταμενης οικονομικής κρίσεως.  

Ενα τελευταίο είναι η πλήρης αναντιστοιχία μεταξύ των προεκλογικών διακυρήξεων και των μεταεκλογικών ενεργειών , αλλά αυτό μάλλον αποτελεί το αναγκαίο τίμημα για την προσγείωση στην πραγματικότητα , αλλά καλά θα είναι να γίνει μάθημα σε όλους .Η κρισιμότητα της καταστάσεως απαιτεί συνεργασία και όχι αβυσαλέα αντιπαλότητα. Αν η Καρχηδόνα καταστραφεί καμιά σημασία δεν έχει αν θα είσαι κυβέρνηση με 37% ή με 57% ή θα είσαι αντιπολίτευση . 

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Ναι γιατί οι προηγούμενοι  κεντροδεξιοί και κεντροαριστεροί που μας κυβερνούν μισό αιώνα τώρα μας φώτισαν.Μιλάτε λες και δεν είναι αυτοί που φταίνε για την σημερινή κατάντια μας.

Edited by hektor
Link to comment
Share on other sites

Και ήρθαν αυτοι να μας γυρίσουν εκει που ξεκίνησε η κρίση... Και ακομη χειρότερα. Δεν ειμαστε καλα τους υποστηρίζετε ακομη...

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Η ανάπτυξη θα ερχόταν αλλα αντί αυτής ήρθε η ελπίδα και η χρεοκοπία... Δηλαδη τωρα που μιλάμε παμε τρένο έτσι;

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Τρένο δεν πάμε και θα κάνουμε πολύ καιρό ακόμα αλλά τουλάχιστον θα γλυτώσουμε απο τους κλέφτες και τους απατεώνες που μας ήπιαν το αίμα με φορους............φόρους ......φόρους και για τον εαυτό τους απολάμβαναν απίστευτα προνόμια εν καιρό κρίσης.

Edited by hektor
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.