Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Πώς μπορούν να γλιτώσουν έως και 1.300 ευρώ το χρόνο από εισφορές οι ελεύθεροι επαγγελματίες!


ssouanis

Recommended Posts

Να δούμε τι θα πει και ο Στρατούλης σήμερα στον "ενικό". Πιστεύω πως σίγουρα θα του τεθεί η ερώτηση για τον αποκλεισμό του ΕΤΑΑ από την επιλογή χαμηλότερης ασφαλιστικής κατηγορίας.

 

 

Υποψιν οτι για την περιπτωση του ΟΑΕΕ ισχύει η επιλογή κατωτερης κλάσεως ασφαλιστικής εδώ και 2 χρόνια και την 01-01-2015 , που έληγε πηρε παράταση για άλλα δυο χρόνια , έως την 31-21-2016 δηλαδή.  Με την επιλογή αυτή μπορούσες να κατεβείς έως 2 ασφαλιστικές κατηγορίες , τωρα βλέπεω ότι θα μπορείς να κατέβεις 3. Χονδρικά σε μια μέση κατηγορία στον ΟΑΕΕ αυό σημαίνει 150 ερυω ανά μήνα ήτοι 1800 ευρω ετήσια . Για να ισχύσει αυτό πάντως στον ΟΑΕΕ θα πρεπει να μη χρωστάς παλαιές εισφορές (ή να τις έχεις ρυθμίσει) καθώς και να πληρώνεις κανονικά τις τρέχουσες (μειωμένες εννοείται ).

Link to comment
Share on other sites

θα φτάσουμε στο σημείο να υπάρχει ένας μηχανικός σε ολόκληρο νομό...αυτός θα πληρώνει το ΤΣΜΕΔΕ γιατί θα έχει..πριν καμιά 25αριά χρόνια στην περιοχή μου ήταν μόνο ένας μηχανολόγος για όλο τον νομό...είχε ξεσκιστεί στο τάληρο...αυτός όντως πλήρωνε ασφάλεια τότε :mrgreen:

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.