Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Υποχρεωτική δήλωση μετρητών στη φετινή δήλωση


Engineer

Recommended Posts

Αυτό τους μάρανε τα λεφτά στα στρώματα. Αλλά δεν πάνε να εισπράξουν από τη Λίστα Λαγκάρντ. Οι Γερμαναράδες το λένε ανοιχτά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με τις ακροδεξιές συνιστώσες του δεν κυνηγάει τα μαύρα στο εξωτερικό γιατί προφανώς τα έχει βρει με τη διαπλοκή κάτω από το τραπέζι. 

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 33
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καραγκιόζηδες εχουν προσφέρει άπλετο γέλιο στην Ευρώπη που μας εχουν κανει ρεζίλι παντου.

Σιγά ρε φωστήρες μη δηλώσω τα λεφτα που εχω στο σπίτι που θα με βρείτε; Νομίζετε οτι θα παει κανεις να αγοράσει σπίτια και αμάξια χαζός ειναι; Στα μπουζούκια και στα εστιατόρια θα τα φάμε.. Βλάκες ε βλάκες ανίκανοι σηκωθείτε φύγετε άσχετοι.. Ουστ μπαφακηδες!!

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Upvote 4
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Τι θα δηλωθεί

-τα κινητά πράγματα μεγάλης αξίας, δηλαδή αυτά που η αξία τους ξεπερνά τις 5.000 ευρώ, όπως είναι οι συλλογές έργων τέχνης.

Θα φορολογηθούν οι θαυμάστριες!!!

post-87082-0-14930300-1426588883_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Γενικα συμφωνω με οσα γραφετε, απλα θα προσπαθησω να δωσω και μια αλλη διασταση στο θεμα, υπερ των "εμπνευστων" του συγκεκριμενου μετρου:

Η αγορα ειναι σε μεγαλο βαθμο ψυχολογια και μονο και μονο η "απειλη εφαρμογης" αυτου του μετρου, μπορει να λειτουργησει ευεργετικα για τις καταθεσεις των τραπεζων.

No καταθεσεις, no party.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Μήπως λειτουργήσει και αρνητικά όμως.... το άκουσμα φορολογίας καταθέσεων θα βγάλει και τα υπόλοιπα λεφτά από τις τράπεζες και θα ακυρώσει κάθε σχέδιο για μεγάλες συναλλαγές: σπίτια, αυτοκίνητα, άνοιγμα επιχειρήσεων κλπ. Η οικονομία θα λειτουργήσει περισσότερο από ποτέ στα μαύρα!

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω οτι θα γίνουν και πολλά πράγματα με αυτό το μέτρο. Όσοι έχουν τα λεφτά τους στις ελληνικές τράπεζες το κράτος τα ξέρει, οπότε τζάμπα ζητά να γράφουμε όλοι πόσα έχουμε. Τώρα όσοι τα έχουν βγάλει σε στρώματα σπίτια και σεντούκια, εκτιμώ οτι είναι κυρίως μικροκαταθέσεις π.χ 1000 - 2000 ευρώ, αυτά έτσι κι΄ αλλιώς θα ξοδευτούν κάποια στιγμή με τα έξοδα που υπάρχουν σήμερα, οπότε δεν θα κάτσει κανείς να τα καταθέσει. Μεγαλύτερες καταθέσεις ενδέχεται να κρύβονται μέσα σε θυρίδες, και εκεί δεν μπορεί να έχει ιδέα το κράτος τι βρίσκεται ούτε πιστεύω οτι θα κάτσει κανείς να τα δηλώσει.

Link to comment
Share on other sites

Το συγκεκριμένο μετρο σιγουρα θα βολέψει μαι σειρά πολιτων που έχουν παλαιό φορολογικο προφιλ , που τους φορολογουσαν με τεκμαρτο τρόπο  , ενω τα λογιστικά κε΄ρδη ηταν πολύ μεγαλύτερα. Ολοι αυτοί λογικά θα βολευτούν έναντι μελλοντικών φορολογικών ελέγχων.  

Link to comment
Share on other sites

Να σας θυμίσω ότι το κράτος έχει εδώ και δύο χρόνια , όλο το τραπεζικό μας στόρυ , από την 1-1-2000 . Από την εποχή δηλαδή που σχεδόν κανείς δεν τα έβγαζε έξω .

 

Οι εφοριακοί έκαναν ελέγχους και έβγαζαν φόρους , αλλά οι προηγούμενοι , με κάποιες τροπολογίες τους έσβηναν γιά τους δικούς τους . Τώρα όμως θα το ψάξουν .

 

Βέβαια όσοι είναι κάτω των 100.000 ας μην ανησυχούν . Βασικά έψαχναν όσους είχαν ετήσιες αυξομοιώσεις , άνω των 250000 .

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.