Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Περιγραφικά τιμολόγια ΑΤΗΕ


gs

Recommended Posts

Και γω τα έψαχνα πρόσφατα και δεν τα βρήκα.Δεν ξέρω γιατί,αφού ΑΤΟΕ,ΑΤΕΟ και τα αντίστοιχα για λιμενικά,πρασίνου κ.λ.π. υπάρχουν παντού...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
εαν σε ενδααφερει ο επισημος ατηε τον ανεβαζω

 

Συναδελφοι,

 

εχει κανεις τον ΑΤΗΕ σε pdf για να τον ανεβασει τελικα? Εχω φαει τον κοσμο να το βρω...

Link to comment
Share on other sites

Ναι, αυτό το έχω κατεβάσει ήδη αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι αυτό που ψάχνω…Καταρχάς δεν έχει τιμές, και να είχε δηλαδή είναι σε δραχμές. Δεύτερον, είναι το ΑΤΗΕ ή το ΗΛΜ αυτό?

Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το ΑΤΟΕ, ΑΤΛΕ, ΑΤΕΟ κλπ? Το ερώτημα έχει γίνει ξανά αλλά απάντηση δεν έχει δοθεί. Εν τέλει, έχει κανείς σκαναρισμένο το αρχικό ΑΤΗΕ για να το ανεβάσει?

Link to comment
Share on other sites

Ο ΑΤΗΕ που έχω ανεβάσει είναι ο επίσημος που έχει δημοσιευθεί σε ΦΕΚ (1083β/1979) έχει 110 άρθρα (από 1 έως 110) ενώ ο άλλος λέγεται ΗΛΜ είναι ανεπίσημος και δεν έχει δημοσιευθεί σε ΦΕΚ και ξεκινά από 8031 νομίζω έως 9400 κάτι.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΈΧΩ

 

Ισχύουν και οι δυο τόσο σε δραχμές όσο και σε € εφόσον χρησιμοποιηθούν οι αντίστοιχες τιμές από το Πρακτικό Διαπιστώσεως Τιμών που εκδίδει το Υπουργείο Υποδομών κλπ (τέως ΥΠΕΧΩΔΕ) και που μπορείς να το κατεβάσεις είτε από την ιστοσελίδα του υπουργείου είτε από την ιστοσελίδα της ΠΕΔΜΕΔΕ.

Ελπίζω να βοήθησα.

Link to comment
Share on other sites

Από ότι καταλαβαίνω ο ΗΛΜ έχει 110 άρθρα (ΗΛΜ1 μέχρι ΗΛΜ110) και ο ΑΤΗΕ έχει κάμποσα αλλά όχι τετραψήφια που λες εσύ (8031 έως 9400) αλλά τριψήφια. Στο αρχείο που έχουμε εδώ στο site έχει μέσα και ΑΤΗΕ και ΗΛΜ.

 

Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω πάρει χαμπάρι τι γίνεται με ΑΤΗΕ/ΗΛΜ. Οκ, τις αναθεωρήσεις τις βρίσκω στη ΠΕΔΜΕΔΕ, ΣΑΤΕ και τα λοιπά, αλλά το αρχικό Αναλυτικό Τιμολόγιο που είναι, οεο?:confused:

 

Α, και στο http://www.engineering.gr έχει 500 σελίδες με αρθρα ΑΤΗΕ, αλλα έχουν μόνο τα εργατικά και όχι τιμές υλικών (???). Ο δε ΗΛΜ έχει τα 110 αρθρα που είπα παραπάνω.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.