Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σε όλα τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ, η έκδοση ευρωπαϊκής κάρτας ασφάλισης ασθένειας των ασφαλισμένων του τέως ΟΠΑΔ


Engineer

Recommended Posts

Σε όλα τα περιφερειακά και τα τοπικά υποκαταστήματα καθώς και τα γραφεία κοινωνικής ασφάλισης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για τη χορήγηση ευρωπαϊκής κάρτας ασφάλισης ασθένειας (Ε.Κ.Α.Α), οι ασφαλισμένοι του τ. Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων του Δημοσίου (ΟΠΑΔ), σύμφωνα με εγκύκλιο του ΙΚΑ.

 

Η απόφαση αφορά τους ασφαλισμένους των Τομέων Δημοσίου και Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων του τ. ΟΠΑΔ, οι οποίοι διαθέτουν ενεργή ασφαλιστική ικανότητα. Έως τώρα, οι ασφαλισμένοι αυτής της κατηγορίας μπορούσαν να απευθύνονται μόνο στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ, στα οποία λειτουργούν γραφεία εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων του πρώην ΟΠΑΔ

 

Σύμφωνα με την ίδια εγκύκλιο, σε μεταγενέστερο χρόνο θα δοθούν από τη Διοίκηση του Ιδρύματος οδηγίες, για την άσκηση και των λοιπών αρμοδιοτήτων των τομέων του ΟΠΑΔ Δημοσίου και ΤΥΔΚΥ, από όλα τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

 

Πηγή: http://web.tee.gr/σε...του-ικα-η-έκδο/

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.