Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Ρώσοι και Βαλκάνιοι αγοράζουν μικρά ακίνητα σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη


Engineer

Recommended Posts

Παρά την κρίση ακόμη και σήμερα γίνονται επενδύσεις στον τομέα των ακινήτων. Στη Χαλκιδική αλλά και στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, Ρώσοι αλλά και Βαλκάνιοι αγοράζουν μικρά σπίτια.

 

"Ένα διαμέρισμα στην Περαία μπορεί να στοιχίσει 20.000 ευρώ, ενώ οι αντιπαροχές σε πολλά σημεία της Θεσσαλονίκης από 65% για παράδειγμα στην Κ Τούμπα έπεσε στο 32%", δήλωσε στην εκπομπή "Μέσα Σ Όλα" στη Βεργίνα Τηλεόραση, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων περιφέρειας Θεσσαλονίκης, ’γγελος Πασσαλίδης.

 

Αποκάλυψε ακόμη ότι "πριν από 3-4 χρόνια μια ομάδα Κινέζων επιχειρηματιών επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη αναζητώντας μια έκταση περίπου 60.000 τ.μ προκειμένου να δημιουργήσει εμπορικό κέντρο. Στην ουσία θα επρόκειτο για ένα κέντρουποδοχής των κινέζικων εμπορευμάτων που ήδη βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη. Η πρόθεση των Κινέζων επιχειρηματιών έμεινε σταχαρτιά καθώς κυρίως λόγω των μη καθορισμένων χρήσεων γης δεν βρέθηκε ο κατάλληλος χώρος για την ανέγερση του εμπορικού κέντρου".

 

Από φέτος για πρώτη φορά, η Ομοσπονδία Μεσιτών Ελλάδας θα έχει συμβουλευτικό ρόλο στη διαμόρφωση των νέων αντικειμενικών αξιών των ακινήτων.

 

Πηγή: http://www.buildnet....213&artid=15640 - salonicanews

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

μπορώ να σου δειξω 3 που πήραν πελάτες μου κάτω και απο 15.000 στην Περαία...

και ακόμα τόσα που είναι προ υπογραφής συμφωνητικού για την ανακαίνιση τα οποία αγοράστηκαν απο 12-18.000€

Link to comment
Share on other sites

Στη σβώλου κοντά στον αγαπημένο μου εμιγκρέ, συμμαθήτρια αγόρασε προς 20.000 διαμέρισμα 80τμ. ΟΚ, ήταν αχούρι-σταύλος αλλα με ριζική ανακαίνιση που επιασε αλλα 20-25Κ έγινε "καινουργιο". Αν εξαιρέσεις την οικοδομή που'ναι παλιά βέβαια (αλλα και πόσα κιανουργια υπάρχουν στο "κεντρο")

Link to comment
Share on other sites

όντως έχει άπειρα μεταχειρισμένα προς πώληση σε εξευτελιστικές τιμές και Θεσνικη αλλά και Χαλκιδική. Για Ξηροκρήνη έχω ακούσει και 13000, για Χαλκιδική στα νότια χωριά της Κασσάνδρας έχει "ισόγεια" διαμερισματάκια με < 20000.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.