Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Στις 29 Ιουλίου η επίσημη κυκλοφορία των Windows 10


Engineer

Recommended Posts

Η Microsoft αποκάλυψε σήμερα την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας των Windows 10, αρχικά για προσωπικούς υπολογιστές και tablets, η οποία δεν είναι άλλη από την 29η Ιουλίου, επιβεβαιώνοντας παλαιότερες πληροφορίες αλλά και δίνοντας περισσότερα στοιχεία για το ποια θα είναι ακριβώς η διαδικασία αναβάθμισης για κάθε ενδιαφερόμενο.

 

Όπως γνωρίζουμε ήδη, τα Windows 10 θα κυκλοφορήσουν συνολικά σε 190 χώρες και σε 111 διαφορετικές εκδόσεις και γλώσσες, συμπεριλαμβανομένου της ελληνικής. Επιπλέον οι κάτοχοι νόμιμης άδειας Windows 7 και Windows 8.1, θα μπορούν να κάνουν χρήση της προσφοράς που έχει ήδη ανακοινώσει η Microsoft, και να αναβαθμιστούν εντελώς δωρεάν στη νέα έκδοση, μια προσφορά η οποία θα ισχύσει για 12 μήνες. Μάλιστα τις επόμενες ημέρες, μια ειδοποίηση η οποία θα εμφανιστεί στη μπάρα εργασίας, θα ενημερώνει τους χρήστες για την προσφορά αυτή, δίνοντας την ευκαιρία να συμπληρώσουν μια απλή φόρμα προκειμένου να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

 

Posted Image

 

 

Υποστηρίζοντας μια πλειάδα συσκευών και όχι μόνο PC και tablets, τα Windows 10 αποτελούν την προσπάθεια της Microsoft να διαγράψει την εμπορική αποτυχία των Windows 8, έχοντας όμως ένα αρκετά μεγαλύτερο όραμα με το οποίο 1 δισ. συσκευές, θα τρέχουν κάποια έκδοση του λειτουργικού τα επόμενα 2 με 3 χρόνια. Ειδικά για την έκδοση για υπολογιστές, η Microsoft ενισχύει τα χαρακτηριστικά που αποτελούν τα δυνατά χαρακτηριστικά παλαιότερων εκδόσεων, όπως η πλήρης επιστροφή του μενού έναρξης, το οποίο πλέον διαθέτει και live tiles.

 

 

 

 

Μερικά από τα υπόλοιπα νέα χαρακτηριστικά είναι η παρουσία της Cortana, της ψηφιακού βοηθού η οποία έρχεται από τα Windows Phone προκειμένου να εκτελεί διάφορες εργασίες, αλλά και η παρουσία του νέου browser, του Microsoft Edge ο οποίος αντικαθιστά τον Internet Explorer. Ένα από τα χαρακτηριστικά που προορίζονται για τους κατόχους υβριδικούς συστημάτων είναι το Windows Continum για εύκολη και πιο ομαλή μετάβαση από το desktop περιβάλλον εργασίας σ' αυτό του tablet.

 

Η έκδοση των Windows 10 για smartphones, αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο, με την Microsoft να μην έχει ακόμα ανακοινώσει το ακριβές χρονοδιάγραμμα.

 

Πηγή: http://www.insomnia....

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

εκτός από το χθεσινό σχόλιο

http://www.michanikos.gr/topic/41842-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%AD%CE%B1%CE%BD-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%B5-windows-10/page-2?do=findComment&comment=785704

ποια εγγύηση δίνει η MS ότι τα ήδη εγκατεστημένα προγράμματα (εκτός από παιχνίδια και video), ειδικά τα επαγγελματικώς χρήσιμα θα συνεχίσουν να λειτουργούν?

καμία

εδώ το office 365 και δεν παίζει σωστά και το help desk αδυνατεί να παράσχει help...

πόσες φορές σε κρασαρίσματα προγραμμάτων τα 7 κ.τ.ο. που θεωρούνται και σταθερά είδατε μήνυμα "τα windows δεν βρήκαν λύση για το πρόβλημα"??

από εμπορικές "παρουσιάσεις" εκπληκτικών windows χορτάσαμε, χρόνια τώρα...

θα ζήσουμε με την ελπίδα "πρώτη φορά λειτουργικά" ? not me

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Να υποθέσω πως , αναβαθμίζοντας τα WIndows μος 7 σε 10 , δε θα μπορώ πια να χρησιμοποιώ τα 7 , σωστά ;

εννοείται

δες το λινκ που έβαλα πιο πάνω

και το λινκ στο λινκ

μέχρι και το antivirus θα σου "πειράξουν"

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Αμα σιχαθήκατε τα κουφώματα δέστε και εδώ, είναι τζάμπα:

http://www.freebsd.org/
Ζητάει μόνον λίγο έως κάμποσο χρόνο και €0. (μηδέν, zero, nought)

 

Εχει και Office και κάνει τα πάντα.

Α, δεν κολλάει και δεν αρρωσταίνει απο ιούς.
Μειονέκτημα ότι δεν τρέχει τα (αγορασμένα) προγράμματα (πχ στατικά, Η/Μ) για παράθυρα XP αλλά μηχανάκια με ξπ θάχουν ξεμείνει στο γραφείο, ε;

Link to comment
Share on other sites

Σιγά μεχρι του χρόνου ολο και κάποιο keygen θα βγει.. Αυτο έλειπε να πληρώνουμε και λογισμικα

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.