Μετάβαση στο περιεχόμενο

33 θέσεις με Σύμβαση Μίσθωσης Έργου στο Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος»


Engineer

Recommended Posts

Δημοσιευσεις μπορει να κανει ο καθενας, free of charge εαν δεν ειναι open access, αλλα το θεμα ειναι τι θα γραψεις  :smile:  :smile:  :smile:

Link to comment
Share on other sites

Ε ναι, χωρίς υποστηρικτές που θα σε καθοδηγήσουν και θα σου παράσχουν τον εξοπλισμό, τι δημοσιεύσεις μπορείς να κάνεις?

Link to comment
Share on other sites

δεν ξερω εαν οι θεσεις ειναι φωτογραφικες η οχι, αλλα 10 ετη εμπειρια με πτυχιο μονο και δημοσιευσεις ταυτοχρονα "βρωμαει" λιγακι..γιατι ενας εππαγγελματιας με 10 χρονια ερευνας στην πλατη ΔΕΝ θα παει για ερευνητης 1 χρονο αλλα για  co-pi και για πολυ παραπανω χρονο

Link to comment
Share on other sites

μη το λες.. όπως σε όλες τις δουλειές έχουν πέσει και κει οι προσδοκίες. δέκα χρόνια έρευνας σημαίνει ότι πήρε πτυχίο το 2005. έχουν γίνει πολλές προσλήψεις μονίμων πτυχιούχων από τότε?

Link to comment
Share on other sites

δεν αναφερομαι σε προκυρηξη απλα το κανεις ερευνα , μονο με πτυχιο και να μαζεψεις κ 10 χρονια προυπηρεσια, ειδικα σε μαθηματικα μοντελα, το κοβω δυσκολο. Δεν λεω ακατορθωτο αλλα πολυ παρα πολυ δυσκολο,..τεσπα

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον κάτι δε κατάλαβες καλά. Αναφέρονται στο βασικό πτυχίο - ποιό θα μπορούσε να είναι. Ασφαλώς κάποιος που έχει κάνει τέτοια έρευνα θα την έχει κάνει στο πλαίσιο μεταπτυχιακών σπουδών.

 

Γενικά πρόκειται για κακογραμμένες προκηρύξεις.

Link to comment
Share on other sites

ουτε σε μεταπτυχιακο γινεται ευκολα, τουλαχιστον οι προκηρυξεις που ειδα εγω , αυτες με τα μαθηματικα μοντελα, στην Ελλαδα τα γνωριζουν ελαχιστοι κ δεν ειναι φοιτητες ουτε μεταπτυχιακοι..αλλα δεν νομιζω να ειναι ολα φωτο, οπως κ να εχεις καλη του επιτυχια σε οποιους κανουν :mrgreen:  

Edited by george_RES
Link to comment
Share on other sites

ως μεταπτυχιακό εννοούσα και το διδακτορικό.

ο πραγματικός αριθμός όσων γνωρίζουν δεν είναι γνωστός διότι όλοι όσοι ασχολούνται δε δημοσιεύουν απαραίτητα το έργο τους.

 

εγώ πιστεύω ότι δε ψάχνουν να ανακαλύψουν νέα ταλέντα. ο κόσμος που ασχολείται με την έρευνα είναι συγκεκριμένος και πάει από σύμβαση σε σύμβαση.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.