Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Εξωτερική θερμομόνωση διαμερίσματος


vagosbas

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 24
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Όταν υποβάλλουμε μελέτη, στην ΕΠΑ Αττικής τουλάχιστον, και υπάρχει όδευση από ιδιοκτησία τριτου (π.χ. μπαλκόνι κλπ.), άσχετο αν οι εξωτερικές τοιχοποιίες θεωρούνται κοινόκτητες, η ΕΠΑ απαιτει υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη ότι επιτρέπει την διέλευση των σωληνώσεων φ. αερίου από την ιδιοκτησία του, αλλιώς η μελέτη δεν εγκρίνεται, εκτός αν γίνει η όδευση από αλλού.

 

Έχει ζητηθεί τέτοια δήλωση;

 

 

Sent from my MI PAD using Tapatalk

 

Δεν ειμαι στην Ατιικη,

 

τέτοια δήλωση δεν μου ζητήθηκε.

Link to comment
Share on other sites

Παραθετω ένα τμήμα mail από τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗΣ (καμία σχέση με πετροβάμβακα)

 

"όπως πιθανόν γνωρίζετε, το πρόβλημα με τον πετροβάμβακα είναι ότι εφόσον απορροφήσει υγρασία, υπάρχει κίνδυνος σταδιακής αποδήμησής του, με αποτέλεσμα την αστοχία του συστήματος σε βάθος χρόνου. Συνεπώς οποιαδήποτε εργασία (τρυπήματα, μερεμέτια κ.λπ.) θέτει σε κίνδυνο την καλή κατάσταση του συστήματος, ενδέχεται να αποβεί μοιραία."

  • Upvote 1
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Αυτό :) Βάγκος, ήθελα να στο πω εξ' αρχής, το σύστημα σου κατ' εμέ χρειάζεται διερεύνηση, δεν έχω ξανακούσει πετροβάμβακα, να χρησιμοποιείται ως εξωτερική και δεν γνωρίζω το σύστημα σου, οπότε ενημέρωσε μας.

Επειτα κατά δεύτερο λόγο έχεις κάνει θέμα ... για κάτι που είναι απλό, 3 βίδες ανά μέτρο, να παρακάμψει τον όροφο σου, δεν είναι τίποτα σπουδαίο, θα έχεις τόσες απώλειες επίσης από το πάνω και το κάτω αμόνωτο διαμέρισμα, οπότε κανένα πρόβλημα.
Κατά εμένα καταρχήν έλενξε το σύστημα σου. Και ζήτησε λεπτομέρειες για την στήριξη και την μόνωση του συστήματος, ώστε να μην έχεις πρόβλημα.

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Γνωρίζει κάποιος άν τοποθετηθεί εξωτερική θερμομόνωση σε ένα διαμέρισμα υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθούν προβλήματα στα γειτονικά διαμερισματα που παραμένουν οπως έχουν ;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.