Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

MechanicSilk

Recommended Posts

Καλησπέρα, 

 

πριν λίγες εβδομάδες υπέγραψα μια σύμβαση ορισμένου χρόνου, για 1 έτος, με συγκεκριμένα καθήκοντα σε μια εταιρία.

Δυστυχώς παρόλη την καλή μου θέληση να εργαστώ στην εταιρία αυτή διότι ζούμε και σε δύσκολες εποχές δεν μπορέσαμε να συνεργαστούμε.

Η θέση ήταν τεχνικού διευθυντή και ελεγκτή οχημάτων. Μην τα πολυλογώ, ούτε το 1 έκανα, ούτε το άλλο, έφτιαχνα καφέδες, έκανα λογιστικά, έκανα την τηλεφωνήτρια, την καθαρίστρια,γραμματειακή υποστήριξη, πότιζα το γκαζόν κλπ. Καθήκοντα τεχνικού διευθυντή ή ελεγκτή ασκούσα μόνο όταν ερχόταν η ώρα να χρησιμοποιήσουμε σφραγίδες αν με καταλαβαίνετε άσχετα αν εγώ δεν είχα δει καν το όχημα που υποτίθεται έλεγχα. Παρόλα αυτά σε πνεύμα καλής πίστεως (και ανάγκης) ότι σε λίγο καιρό θα προσαρμοστούμε στα κανονικά κατόπιν σχετικής προφορικής βεβαίωσης έμεινα για 5 εβδομάδες. 

 

Επειδή η λήξη της συνεργασίας έγινε σε κακό κλίμα, καταρχήν ανησυχώ ότι η εταιρεία μπορεί να καταγγείλει την σύμβαση (διότι υπήρξε έντονη αντιπαράθεση) και δεύτερον θα ήθελα όποια πληροφορία γνωρίζεται για το πως αν δεν μου καταβάλει τα δεδουλευμένα τουλάχιστον του καιρό που εργάστηκα πως μπορώ να την καταγγείλω εγώ. 

 

Σας ευχαριστώ. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Κλασσική περίπτωση.Mην χάνεις τον χρόνο σου. Βρες κάτι άλλο. 

Πραγματικά μετά από όσα έζησα εκεί θεωρώ ότι υπάρχουν πολλοί αλήτες. Είχα πάει προετοιμασμένη διότι είχα ακούσει από φίλους μηχανικούς το τι παίζει σε κάποια ΚΤΕΟ ξεκαθάρισα πριν καν υπογράψουμε το τι θέλει να κάνω πραγματικά, το πόσα θα παίρνω πραγματικά, το πόσο θα δουλεύω πραγματικά. Ε ούτε ένα από αυτά που συμφωνήθηκαν δεν τηρήθηκε, ούτε το τι θα κάνω, ούτε το πόσα θα παίρνω ούτε καν το πόσες ώρες θα δουλεύω και προς θεού ζούμε σε δύσκολες εποχές όλοι κάνουμε κάποιο "σκόντο" στις προσδοκίες μας ακόμα και στα συμφωνημένα και τα στραβά μάτια για αρκετά θέματα. Δεν στεναχωριέμαι για την δουλειά από κάποιο σημείο και μετά κατάλαβα που πήγαινε. Με ενδιαφέρει να είμαι καλυμμένη μην γίνει καμιά στραβή διότι ο άνθρωπος είναι αρκετά "απατεώνας" με χαρτιά σφραγίδες κλπ κλπ μην βρω και κανά μπελά στο τέλος.  

Link to comment
Share on other sites

Αφου πλήρωναν μικρό το κακό... Μάζευε απο όπου μπορεις

 

 

Μα δεν πλήρωναν  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen: , τον βασικό έδινε (500), μαύρα άλλα 100 ευρώ για 55 το ελάχιστο ώρες εργασίες την εβδομάδα, χωρίς δώρα ή έστω κάποιες μέρες άδεια τον χρόνο.

Τ Ι Π Ο Τ Α. με 600 ευρώ τον μήνα χωρίς να μου έδινε παραπάνω 1 ευρώ, ήθελε να εργάζομαι κάθε μέρα Δευτέρα έως Σάββατο 8-5, 365 ημέρες τον χρόνο εκτός Κυριακής. Εδώ τον 15 Αύγουστο είπε ότι δεν θα κλείσουμε γιατί θα κάνουμε εργασίες εκεί. 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.