Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες


Engineer

Recommended Posts

Λοιπόν....ας επεμβαίνει και κάποιος Μοντ πότε πότε...δεν γίνεται δουλειά με τις καφρίλες του καθενός....Ίκαρε έχεις ξεφύγει τελευταία. 

  • Upvote 3
  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

Την προπαγάνδα που έκαναν τα ιδιωτικά κανάλια στο δημοψήφισμα υπέρ του ΝΑΙ την ξεχνάς ? 

 

Το τι γίνεται ακόμη και σήμερα από τα κ@@λοκαναλα εναντίον συγκεκριμένα Βαρουφάκη, Λαφαζάνη, κωνσταντοπούλου....το ξεχνάς ? Μιλάμε για καθαρή προπαγάνδα και καμία σχέση με ενημέρωση. Προσωπικοί χαρακτηρισμοί και άλλα πολλά εναντίον τους με μπηχτές επιπέδου νηπιαγωγείου και ακόμη και αναφορά σε σχόλια ανωνύμων στα σόσιαλ μίντια....!!! Αυτό δεν είναι ενημέρωση, είναι καθαρά προσωπική άποψη καναλαρχών.

 

Δηλαδή τι έπρεπε να κάνουν; Να υποστηρίζουν το ΟΧΙ σαν κάτι γραφικούς; Αφού τελικά και ο Τσίπρας στο ΝΑΙ το γύρισε.

 

Τα κανάλια δεν είναι μόνο για ενημέρωση. Είναι σαν τις εφημερίδες, εκφράζουν και τις απόψεις τους. Κανείς δεν λέει να μην υπάρχει κρατικό κανάλι και να μην κάνει προπαγάνδα υπέρ της εκάστοτε κυβέρνησης. Λέμε να υπάρχουν και άλλα κανάλια που να είναι ελεύθερα να εκφράζουν απόψεις μη ελεγχόμενες από την κυβέρνηση. Η ΕΕΤΤ πρέπει να παραμείνει ανεξάρτητη από την κυβέρνηση. Όσο περισσότερες απόψεις ακούγονται, τόσο καλύτερα λειτουργεί η δημοκρατία.

 

Όσο για την ΕΡΤ, δεν θα είχα πρόβλημα να είχαμε και 15 ΕΡΤ αν δεν είχαμε οικονομικό πρόβλημα. Τη σημερινή εποχή όμως ένα δημόσιο κανάλι είναι αρκετό, δεν χρειαζόμαστε τρία.

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.