Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Εκδόθηκαν από το ΑΣΕΠ τα οριστικά αποτελέσματα για τις 160 θέσεις στη ΔΕΔΔΗΕ


Engineer

Recommended Posts

Εκδόθηκαν σήμερα από το ΑΣΕΠ τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 3Κ/2014 που αφορούν στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 160 θέσεων προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στη ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ.

 

Ο πίνακας διοριστέων-προσληπτέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

 

Τα οριστικά αποτελέσματα των λοιπών κατηγοριών της εν λόγω διαγωνιστικής διαδικασίας θα εκδοθούν: α) για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Δ.Ε.), μετά την πραγματοποίηση της ειδικής πρακτικής δοκιμασίας των υποψηφίων του κλάδου Δ.Ε. Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων (εναερίων και υπογείων-Τ4/Α) σε ήδη ορισθείσες ημερομηνίες και β) για την Τεχνολογική Εκπαίδευση (Τ.Ε.), μετά την ολοκλήρωση της ελεγκτικής διαδικασίας, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο μοναδικό κώδικα ο οποίος αναγράφεται στην εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής τους αίτησης σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητας.

 

Πηγή: http://michanikos-on...s.php?aID=15682

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητήρια στους 160 συναδέλφους που τα κατάφεραν.

Θα έλεγα "άντε και στα δικά μας", αλλά είμαστε πολλοί ρε γαμώτο.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.