Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Ενημέρωση από την Ανοιχτή Συνέλευση Μηχανικών


SynelefsiMixanikon

Recommended Posts

Αυτά περί κοινωνικής δικαιοσύνης να πάει τότε να τα πει και στην ΠΟΜΙΔΑ που γκρινιάζει για κάθε τι που μπορεί να απαιτεί να πληρωθούμε εμείς, στους πελάτες που σκίζονται να πληρώσουν τη δόση του αυθαίρετου αλλά όταν παίρνουμε εμείς «δεν έχουν τώρα, την άλλη βδομάδα», σε όσους αποφάσισαν την κατάργηση των ελάχιστων αμοιβών, κτλ κτλ. Το ότι πρέπει παραμονή Πρωτοχρονιάς να τρέχουμε στην τράοεζα (γιατί ποιός που έχει διακανονισμό ρισκάρει να τα πληρώσει ηλεκτρονικά τώρα πια; ) και να δανειζόμαστε από όποιον έχει ευχαρίστηση για να πληρώσουμε... τους Καλογρίτσες. Ευτυχισμένο το νέο έτος...  8-)

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Αγαπητοί συνάδελφοι, εμένα όταν πάω να εκτυπωσω το ειδοποιητηριο μου εμφανίζει ότι δεν έχει εκδοθεί 2016 Β. Τι να πληρώσω? Εσάς σας το εμφανίζει ?

Edited by athanmarg
Link to comment
Share on other sites

Κανονικά, δυστυχώς. Χωρίς αναδρομικά το δικό μου. Μήπως να έπαιρνες ένα τηλεφωνο αύριο; Αν και φαντάζομαι ότι στα κεντρικά θα γίνεται της τρελής...

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω να πληρώσω πάλι τόσο σύντομα, χάνω τη ρύθμιση. Μπράβο στον κο Πετρόπουλο. Καλές γιορτές με πολλούς κουραμπιέδες.

  • Upvote 5
Link to comment
Share on other sites

Σοβαρά; Έχουν πάρει πολλές παρατάσεις οι μηχανικοί, οι μόνοι ελεύθεροι επαγγελματίες που πληρώνουν τόσα πολλά, κι έχουν μείνει σχεδόν οι περισσότεροι χωρίς δουλειά; Και δεν είναι "κοινωνικά δίκαιο" να πάρουν άλλη παράταση, όταν το σινάφι του Πετρόπουλου, οι δικηγόροι θα πληρώσουν τις εισφορές του 2016, το Φεβρουάριο του 2017!

 

Μπράβο Πετρόπουλε! Άξιος ο "μισθός" σου!

Μήπως ρε φίλε σου χρωστάει ακόμα η τράπεζα Αττικής και πρέπει εμείς τα κορόιδα να σε ξοφλήσουμε;

 

"Ποιος είναι όμως ο κ. Πετρόπουλος; Ευρύτερα δεν είναι γνωστός. Στους πιο ειδικούς κύκλους όμως είναι. Μάλιστα πριν από μερικούς μήνες, την άνοιξη του 2015, το αριστερό και έγκριτο περιοδικό UNFOLLOW, αποκάλυψε ότι ως εργατολόγος ο Αναστάσιος Πετρόπουλος συνήψε συμβόλαιο με αποδοχές ύψους 450.000 ευρώ με τη Διοίκηση της Τράπεζας Αττικής για τον «εκσυγχρονισμό κρίσιμων ζητημάτων στον Κανονισμό Εργασίας και Επιχειρησιακές Συλλογικές Συμβάσεις» την ίδια στιγμή που ήταν νομικός σύμβουλος και των εργαζομένων της Τράπεζας!"

http://www.press-gr.com/2015/10/450000-1000.html

 

Τελικά δεν υπάρχει ούτε ένα λαμόγιο, που δεν έχει φάει από τις εισφορές μας;

  • Upvote 6
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ, μπλέξιμοοοοοοοοοοο μυρίζομαι 

Δεν έχει εκδοθεί γιατί δεν χρωστάς

Edited by Elounda
Link to comment
Share on other sites

electra ας είναι καλά τα κορόιδα οι μηχανικοί που πληρώνουν!!! 

 

450.000 ευρώ για αέρα κοπανιστό πήρε ο κύριος από τα άγχη μας και το καθημερινό αγώνα μας με τους πελάτες, τις μειωμένες τιμές, τις ελάχιστες δουλειές, τη γραφειοκρατία, τους ΔΥ, τους χιλιάδες νόμους και εγκυκλίους κ.α.!!! και έρχεται τώρα και μας κουνάει το δάχτυλο!!! Φταίει ο κλάδος μας που έχει περίπου 120.000 μέλη και η δύναμη του είναι λιγότερη από π.χ. 500 καθαρίστριες!!! Που είναι το ΤΕΕ? Το μόνο που ξέρει είναι να κάνει απαραίτητη τη βεβαίωση ΤΕΕ για την έκδοση αδειών, για όλα τα άλλα.... δυστυχώς λείπουμε στην Ελβετία για γιορτές!!!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.