Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Γερμανία: Σε κατασκευαστικό εφιάλτη έχει μετατραπεί το Νέο Αεροδρόμιο του Βρανδεμβούργου


Engineer

Recommended Posts

Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης επικρίνουν τόσο την κυβέρνηση όσο και τις εταιρείες που έχουν αναλάβει την κατασκευή του νέου αεροδρομίου του Βρανδεμβούργο, το οποίο δεν διστάζουν να χαρακτηρίσουν ως «εργοτάξιο του τρόμου».

 

Οι εταιρείες που έχουν αναλάβει την κατασκευή του αεροδρομίου είναι η Siemens και Bosch, ενώ το κόστος του έργου ξεπερνά τα 6,8 δισεκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα το συγκεκριμένο έργο, το οποίο αρχικά ήταν προγραμματισμένο να έχει περατωθεί το 2010, κοστίζει στο κράτος κάτι περισσότερο από 16 εκατομμύρια δολάρια το μήνα.

 

Το νέο αεροδρόμιο είναι συνολικής έκτασης 350,000 τετραγωνικών μέτρων αλλά τα ζητήματα που έχουν προκύψει ειδικά με τα μέτρα πυρασφάλειας και τις εξόδους κινδύνου είναι πάρα πολλά. Συγκεκριμένα σε πρόσφατο έλέγχο το σύστημα συναγερμού αλλά και πυρόσβεσης κάθε άλλο παρά αποτελεσματικά λειτούργησε με τις διαμαρτυρίες των υπευθύνων αρχών να παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας.

 

Εκπρόσωπος της Bosch έσπευσε να δηλώσει: «από την πλευρά μας οι ανιχνευτές καπνού αλλά και το σύστημα πυρασφάλειας συνολικά λειτουργεί κανονικά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Ευθύνες θα πρέπει να αναζητηθούν αλλού».

 

Δεχόμενος πυρά και πιέσεις από όλες τις κατευθύνσεις πλέον, ο Διευθύνων Σύμβουλος των αεροδρομίων του Βερολίνου, Rainer Schwarz έσπευσε να τονίσει πως κάθε πρόβλημα βρίσκετε υπό έλεγχο και τονίζεται πως έχουν ήδη διατεθεί επιπλέον κεφάλαια ώστε το έργο να είναι τελικώς ετοιμοπαράδοτο μέχρι το πέρας του deadline που η κυβέρνηση έχει θέσει ως οριστική ημερομηνία.

 

Πηγή: http://www.ypodomes....

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Συγνώμη αλλά δε μπορώ να κρατηθώ αχαχαχαχαχαχαχχαχχαχαχαχαχαχα...αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, ρε τους μπαγασάκους τι πάθανε!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Αυτά θα δούνε οι ιθαγενείς εδώ στο ελλάντα και θα τρίβουν τα μάτια τους!

Γίνονται τέτοια πράγματα στα ξένα;

Link to comment
Share on other sites

......έχει πρόβλημα το αεροδρόμιο με ανιχνευτές καπνού, πυρασφάλεια κ.λ.π;;!!!

 

εεε!... αφού δεν γέρνει δόξα τω Θεώ!....

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.