Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Δυνατότητα υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης διακανονισμού στο ΤΣΜΕΔΕ


Engineer

Recommended Posts

Ενημερώνουμε τους ασφαλισμένους μας σχετικά με την δυνατότητα υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης διακανονισμού, σύμφωνα με τον Ν. 4321/2015 μέχρι την 31η Ιουλίου 2015 στις 12.00 μ.μ.

 

Εκ της Δ/νσης Εισφορών

 

Πηγή: http://www.tsmede.gr/

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

μπράβο ρε παιδιά εκεί στο τσμεδε , ανακοίνωση στις 27/7 και λήξη στις 31/7, την επόμενη φορά να το κάνετε με 1 μέρα περιθώριο για να μην ξεχνιόμαστε και να παραμένουμε σε εγρήγορση

 

σίγουρα η μετακόμιση και η αλλαγή εργασιακού περιβάλλοντος ταλαιπώρησε τους υπαλλήλους 

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Η ανακοίνωση αυτή πρέπει να ξαναδιαβαστεί για να κατανοηθεί πλήρως. Η επιλογή κατώτερης κατηγορίας δεν αναφέρεται μέχρι πότε πρέπει να πραγματοποιηθεί. Λέει όμως ότι όταν θα μπορείς να κάνεις επιλογή κατώτερης κατηγορίας, θα πρέπει είτε να έχεις πληρώσει τις εισφορές μέχρι 31/12/2014, είτε να είσαι σε διακανονισμό. Ο διακανονισμός είναι μέχρι 31/7/2015 & ισχύει εδώ & 2-3 μήνες αν δεν κάνω λάθος. Είναι ουσιαστικά μια ενημέρωση - υπενθύμιση - προειδοποίηση ότι όποιος χρωστάει & δεν κάνει διακανονισμό μέχρι 31/7/2015, δεν θα μπορεί να κατέβει & κατηγορία. 

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου αποφασισαν 4μερες πριν λήξει η προθεσμία να ανοίξουν την ηλεκτρονική αίτηση!!! φυσικά και ισχύει ο διακανονισμός εδω και 3 μήνες , κανονικά από την πρώτη μέρα έπρεπε να ανοίξει η ηλεκτρονική αίτηση αλλά στο τσμεδε κάνουν διαγωνισμο παραγωγής γραφειοκρατιας 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.