Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διπλό φορολογικό «χτύπημα»: Για μικρομεσαίους & μπλοκάκια


JasonK

Recommended Posts

 

Τους δημόσιους μόνο μην πειράξετε παιδιά....... όλοι οι άλλοι να πάμε στο διάολο.

Σε όσους αρέσουμε (Δ.Υ) για τους άλλους..... δε θα μπορέσουμε.....ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

 

 

.... . νομιζω ότι κανουν λαθος μεγαλο .

Κάνουν?????

Μέχρι στιγμής τους βγαίνει....

Edited by terry
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Έλα έλα μην ακούω κλάψα, δουλέψαμε 4-5 χρονάκια για 400 και 500 ευρώ μέχρι θανάτου, άλλα 2-3 χρόνια γκασμά, και μετά θα μείνουνε λιγότεροι απ τους συμβολαιογράφους. 
Όταν θα πληρώσει ο Έλλην 600-700 ευρώ το τοπογραφικό για μεταβίβαση και ενεργειακά πιστοποιητικά πάνω απ τις "νόμιμες" αμοιβές θα στρώσει χαρακτήρα...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

(((θα τους γράφουν και στα πανεπιστήμια χωρίς εξετάσεις...ήδη το συζητανε για αιγαίου)))

 

 

 

στα δικά μας   είναι σαν τη σειρά χαιλάντερ.....μπορεί να μείνει ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Το δημοσιο να ναι καλα και να συνεχισει να πληρωνεται απροσκοπτα. Αφου ετυχε να βρουνε το μεσον οι ανθρωποι και μπηκαν, γιατι αυτό ηταν το μονο τους προσον, πρεπει τωρα να πληρωνονται ανελλιπώς μεχρις θανατου (δικου τους και δικου μας εννοείται). Ολοι οι υπολοιποι ειμαστε αναλωσιμοι και θυματα στο βωμο τους... Και στο κατω κατω ποιος χεστηκε για δαυτους του υπολοιπους;

 

Πραγματικά πόσο αηδία μου δημιουργούν αυτές οι απόψεις τσουβαλιάσματος πια. Είναι τραγικό άτομα που τέλειωσαν μια πολυτεχνική σχολή να εκφράζουν τέτοιες απόψεις. Το ΑΣΕΠ το έχεις ακουστά; Έχεις συμμετάσχει σε διαγωνισμό με βάση τα μόρια εισαγωγής από τα τυπικά προσόντα; Γνωρίζεις πως αν υπάρξει λάθος υπολογισμός των μορίων σου ή οτι κάποιος άλλος βαθμολογήθηκε εσφαλμένα εις βάρος σου μπορείς να κάνεις ένσταση με αίτηση και να δεις ο ίδιος τα χαρτιά και τα δικαιολογητικά που έχει καταθέσει στον φάκελό του; 600000 άνθρωποι και βάλε όλοι είχανε ένα μέσον και πέρασαν παράνομα; Έλεος δηλαδή.

 

Και ναι οι δημόσιοι υπάλληλοι θα πληρώνονται ες αει και θα πληρώνονται από ένα μέρος των χρημάτων που καταβάλλεις σε φόρους γιατί έτσι ορίζει ο νόμος, τα υπόλοιπα χρήματα πηγαίνουν σε πληρωμές δανείων και τόκων προς τους ξένους δανειστές. Αν δεν μας αρέσει ο νόμος ας βρούμε τρόπο να πιέσουμε να τον αλλάξουνε, είτε μέσω κατάργησης της μονιμότητας στο δημόσιο είτε με μια προσωρινή μονιμότητα 3-4 έτη και μετά διαθεσιμότητα ή με άλλον τρόπο, δεν κάναμε τίποτα όμως. Αφού το 40% ήθελε "πρώτη φορά φασιστερά" με επαναπροσλήψεις στην ΕΡΤ και αύξηση προκαταβολής φόρου στο 100% κάτσε να πληρώνεις δημόσιους υπαλλήλους.

 

Από τζάμπα κλάψες και βερεσέ κριτική στην Ελλάδα είμαστε για βραβείο νόμπελ.

 

Και μην θεωρήσεις οτι είμαι ΔΥ και θίγομαι από τα γραφόμμενά σου ούτε έχω συγγενείς ΔΥ, αλλά κουράστηκα με τα τσουβαλιάσματα την βερεσέ κριτική του καναπέ και τις διαδικτυακές κλάψες. Αφού δεν κοιτάει κανείς να κάνει τίποτα με την κατάσταση στο δημόσιο τα πράγματα θα παραμένουν έτσι και θα τα υποστεί η ιδιωτική οικονομία, δεν υπάρχουν από μηχανής θεοί.

  • Upvote 1
  • Downvote 5
Link to comment
Share on other sites

Επειδή γεννήθηκες 1987 συγχωρείσαι. Θεωρείς πως στο δημόσιο μπήκαν όλοι με ΑΣΕΠ και επίσης όλοι εντός είναι επιστήμονες με πτυχία? 

  • Upvote 7
Link to comment
Share on other sites

@Spiderman : Φυσικά και δεν μπήκαν όλοι με ΑΣΕΠ. Αλλά αυτό δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να τσουβαλιάζει όλους τους Δ.Υ. Όπως και εσύ δεν θες να σε λένε λαμόγιο μηχανικό επειδή υπάρχουν μερικοί τέτοιοι και χαλάνε το όνομα. Υπάρχουν άνθρωποι που σκίζονται και δεν αντιστοιχεί ο μισθός με την δουλειά που κάνουν. Φυσικά υπάρχει και το αντίθετο. Δεν είναι ο αριθμός ή ο μισθός το πρόβλημα , η οργάνωση και το ρουσφετάκι (σε όλες τις βαθμίδες όχι μόνο στην πρόσληψη) είναι το πρόβλημα. Ααα και μην ξεχάσω ο γνωστός σε όλους συναδελφισμός του Έλληνα.....

 

@loser : Επειδή ζητάνε αυτοί και τους λες εσύ τι μέτρα θα πάρεις για να βρεθούν τα χρήματα που ζητάνε , αυτό δεν σημαίνει ότι αν οι δικοί μας λένε κάτι το οποίο δεν στέκει ή θα προκαλέσει πρόβλημα η τρόικα ή το κουαρτέτο δεν θα πει ότι κοίτα να δεις αυτό που θα κάνεις δεν είναι σωστό ή ότι θα προκαλέσει πρόβλημα. Απλά έχουμε υψηλό ποσοστό Ε.Ε. και αυτό δεν το θέλουν , άρα τσακίστε τους στον φόρο και στις εισφορές να πέσει. Το κακό όμως είναι ότι δεν παίζουν εταιρείες να απορροφήσουν τους Ε.Ε. σαν μισθωτούς, εκεί υπάρχει το πρόβλημα. 

Edited by jobous
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Επειδή γεννήθηκες 1987 συγχωρείσαι. Θεωρείς πως στο δημόσιο μπήκαν όλοι με ΑΣΕΠ και επίσης όλοι εντός είναι επιστήμονες με πτυχία? 

 

Είπα εγώ οτι όλοι μπήκαν με ΑΣΕΠ; Τι σημασία έχει αν όλοι είναι επιστήμονες με πτυχία; Μπορεί να έχουν κατηγορία ΔΕ με μόρια για πολύτεκνους ξένες γλώσσες κτλ. Ο παραπάνω χρήστης ανέφερε οτι όλοι μπήκαν με μέσον και αυτή η γενικολογία είναι εντελώς τραγική να την διαβάζω για 700000 άτομα, αν ήταν 50000 να το δεχόμουν. Οι περισσότεροι που μπήκαν πριν το 90 που δεν υπήρχε ΑΣΕΠ σε μια δεκαετία θα έχουν βγει στην σύνταξη. Μέχρι και ιστοσελίδα άνοιξαν για να καταθέτουν οι υποψήφιοι τα δικαιολογητικά τους, μην τα ισοπεδώνουμε όλα επιτέλους.

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος. Το πρόβλημα δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο μπήκαν οι δημόσιοι (απασχολεί και αυτό, αλλα θα τα πουμε  σε άλλο θέμα) αλλά ο αριθμός τους, που είναι υπερβολικός (καθώς δεν είναι μόνο οι 700.000 που αρέσκονται τα κόμματα να λένε αλλά 1.400.000 αφού αφήνουν για τους λόγους τους απ'έξω, τον κλήρο και τις (αμαρτωλές και λόγω ξέχωρων μισθολογίων) ΔΕΚΟ (βλέπε ΔΕΗ, ΟΑΕΔ, ΧΥΤΑ, ΕΣΠΑ, αναπτυξιακές και ένα σορο άλλες απίθανες εταιρίες) καθώς και η έλλειψη αντικειμένου για τους μισούς και βάλε εργαζομένους (αυξάνοντας με αυτό τον τρόπο την γραφειοκρατία) αφου προσλήφθηκαν λάθος άτομα (πήραν ένα σορο ΥΕ και ΔΕ αντι για γιατρούς και δάσκαλους). Η λύση? Με αυτό το πολιτικό προσωπικό είναι απίθανο να έρθει.

  • Upvote 5
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.