Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Προσλήψεις μηχανικών σε υπηρεσίες αρχαιοτήτων


Engineer

Recommended Posts

Άμεσα θα εκδοθούν δεκάδες προκηρύξεις από τις εφορείες αρχαιοτήτων ανά την επικράτεια, για 2.189 προσλήψεις μέσω ΕΣΠΑ διαφόρων ειδικοτήτων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας ενός έτους.

 

Το νέο προσωπικό θα στελεχώσει τη Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς και την Υπηρεσία Συντήρησης Μνημείων Ακρόπολης, ενώ ορισμένες από τις δημοφιλείς ειδικότητες αφορούν ΠΕ Μηχανικούς, ΠΕ Πληροφορικής, ΠΕ Οικονομολόγους, ΤΕ Λογιστών, ΤΕ Πληροφορικής, ΔΕ Διοικητικών, ΔΕ Φυλάκων-Νυχτοφυλάκων, ΥΕ Ειδικευμένων Εργατών και ΥΕ Καθαριστριών.

 

H πρόσληψη του εν λόγω προσωπικού θα γίνει με δύο τρόπους, καθώς 367 προσλήψεις θα γίνουν κατόπιν έγκρισης του ΑΣΕΠ και 1.822 προσλήψεις θα γίνουν βάσει του νόμου ν. 3812/2009 «Αναμόρφωση συστήματος προσλήψεων στο δημόσιο τομέα και άλλες διατάξεις», που δίνει τη δυνατότητα ανανέωσης στους ήδη εργαζόμενους με συμβάσεις, για το απαραίτητο διάστημα υλοποίησης του έργου που συμμετέχει.

 

Η δαπάνη που θα προκληθεί από την πρόσληψη του εν λόγω προσωπικού θα καλυφθεί από πιστώσεις εντεταγμένων έργων ΕΣΠΑ, καθώς και από συγχρηματοδοτούμενα έργα τρίτων του υπουργείου Πολιτισμού.

 

Πηγή: http://www.iekemtee....

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.