Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Δείτε τα ένσημά σας σε ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ


Engineer

Recommended Posts

Όπως σχεδόν κάθετι Ελληνικό, παραδόθηκε πριν μήνες χωρίς να είναι έτοιμο. Σε πολλούς συναδέλφους έχει ακόμα ελλείψεις...

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον για μείωση έως μηδενισμό του χρόνου αναζήτησης ενσήμων κ λοιπών εισφορών προκειμένου να καταβάλλονται σε άμεσο χρόνο οι συντάξεις του μέλλοντος.

Link to comment
Share on other sites

Να ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή οι συντάξεις άσχετα από το ύψος τους( καλά... ξέρουμε τί μας περιμένει...) θα είναι δίκαια κατανεμημένες ανάλογα με το ύψος των εισφορών????

Άντε γιατί τελευταία εκνευρίζομαι όταν βλέπω πενηντάρηδες συνταξιούχους αραγμένους στις καφετερίες με το fredo στο χέρι....

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Λογικά προς τα κει πάει το πράγμα, αλλά ταυτόχρονα θα υπάρχει μια ελάχιστη σύνταξη, η οποία θα προκύπτει από υποχρεωτικές εισφορές. Οι επιπλέον (αναλογικά με το εισόδημα ενδεχομένως)  εισφορές θα δίνουν την επιπλέον σύνταξη, στην οποία από ότι δείχνουν τα πράγματα θα υπάρχει "ταβάνι" μέχρι ενός ποσού. Το θέμα είναι πως θα περάσει το ασφαλιστικό από το αναδιανεμητικό σύστημα στο πλήρως κεφαλαιοποιητικό, αλλά αυτή είναι μια άλλη μεγάλη συζήτηση.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.