Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΤΣΜΕΔΕ: Προθεσμία πληρωμής εισφορών για όσους έχουν αλλάξει κατηγορία


Engineer

Recommended Posts

Έκδοση ειδοποιήσεων πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών του Α' Εξαμήνου του 2015 και καταληκτική ημερομηνία εμπρόθεσμης πληρωμή τους

 

Λόγω του τρόπου λειτουργίας των διατραπεζικών συστημάτων και σύμφωνα με όσα σας πληροφορούσαμε σε προηγούμενη ανακοίνωση, από τις 27/9/2015 και έως το τέλος του μήνα δεν είναι εφικτή η έκδοση των ειδοποιήσεων πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών του Α' Εξαμήνου του 2015.

 

Έτσι, κατόπιν απόφασης της Διοικούσας Επιτροπής του Ε.Τ.Α.Α./Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε.:

 

Όσοι ασφαλισμένοι έχουν ήδη αιτηθεί αλλαγή ασφαλιστικής κλάσης (μέσω ηλεκτρονικής αίτησης στο www.tsmede.gr/n4331 ) και όσοι θα την αιτηθούν έως και τις 30/9/2015 ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΗΣ ΕΓΚΡΙΘΕΙ, θα παραλάβουν τις ΝΕΕΣ ειδοποιήσεις πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών του Α' Εξαμήνου του 2015 (με τις ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ) από τις 1/10/2015 έως και τις 6/10/2015 (μέσω του διαδικτυακού τόπου του ταμείου).

 

Η εμπρόθεσμη πληρωμή (χωρίς πρόσθετα τέλη) θα έχει καταληκτική ημερομηνία τις 9/10/2015 (ημέρα Παρασκευή).

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

 

Η ανωτέρω προθεσμία ισχύει και για την δόση πληρωμής του τρέχοντος μήνα για τους ασφαλισμένους που τηρούν διακανονισμό οφειλών και αιτηθούν αλλαγή της ασφαλιστικής τους κλάσης από τις 25/9/2015 έως και τις 30/9/2015.

 

Ε.Τ.Α.Α./Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε.

Δ/νση Εισφορών

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

να ρωτήσω, εγώ έκανα την αίτηση στην αρχή και εγκρίθηκε και κατέβηκα κατηγορία και είχα εκτυπώσει το ειδοποιητήριο. Παίρνω και εγώ παράταση ή δεν ισχύει? γιατί ανάποδα να με γυρίσεις δεν μπορώ να πληρώσω το τρέχον τουλάχιστον αύριο!

Link to comment
Share on other sites

Συναδερφος που μιλησε με τον προισταμενο του τσμεδε το μεσημερι του ειπε οτι ισχυει μονο για αυτους που εκαναν αιτηση αλλαγης κατηγοριας μετα τις 25/9....

Βεβαια επειδη ειμαι σιγουρη οτι αυριο θα γινει χαμος με την επιλεκτικη παραταση, υποψιαζομαι οτι κατα τη 1.00 θα βγαλουν ανακοινωση οτι ισχυει για ολους...

 

 

http://www.michanikos.gr/topic/44202-%CE%A4%CE%A3%CE%9C%CE%95%CE%94%CE%95-%CE%9D%CE%AD%CE%B5%CF%82-%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%84%CE%B7/page-5

Edited by ioannat
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

θα είναι γελοίο να ισχύσει επιλεκτικά ,τι ψυχή έχει να είναι για όλους? Δηλαδή αυτοί που νοιάστηκαν στην ώρα τους είναι πάλι οι γελοίοι της υπόθεσης?

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

θα είναι γελοίο να ισχύσει επιλεκτικά ,τι ψυχή έχει να είναι για όλους? Δηλαδή αυτοί που νοιάστηκαν στην ώρα τους είναι πάλι οι γελοίοι της υπόθεσης?

Μα πάντα αυτό δεν γίνεται;;;;

Αν και νομίζω ότι τελικώς θα ισχύσει για όλους...

Link to comment
Share on other sites

τελικά ξέρουμε αν ισχύει παράταση για όλους, και για αυτούς που είχαν κάνει αίτηση κατωτερης πρίν τίς 25.9 και είχε εδώ και καιρό εγκριθεί?

Link to comment
Share on other sites

Έχω κάνει την αίτηση για κατώτερη κατηγορία τον Αύγουστο και έχει εκδοθεί το ειδοποιητήριο. Προσπαθώ τώρα μέσω ibanking να το πληρώσω αλλά δεν αναγνωρίζει τον αριθμοί του ειδοποιητηρίου. Έχει τύχει σε κάποιον??εχει έναν οκταψήφιο και έναν αριθμό πιο μακρυά χωρίς παύλα. Sos! Θα χάσω την κατώτερη κατηγορία!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.