Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Τέρμα η αναστολή των αυξήσεων - επενέρχονται κανονικά οι αυξήσεις


littledragon

Recommended Posts

Η ρύθμιση έγινε γιατί πήγαμε 5 φορές στο υπουργείο και εξηγήσαμε στον υπουργό ότι δεν μπορούν οι μηχανικοί να πληρώσουν τις αυξημένες εισφορές και αφού δεν μπορούσε να αποφασιστεί άμεση μείωση των εισφορών, σκέφτηκαν το δικαίωμα για αλλαγή ασφαλιστικής κατηγορίας για 2 χρόνια 2015-16, δηλαδή προσωρινά μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και χρόνος να επανεξετάσουν το θέμα του ύψους των εισφορών. Δυστυχώς η κυβέρνηση υπέκυψε τελικά στις απαιτήσεις των δανειστών και πήρε πίσω και αυτό το μικρό μέτρο ανακούφισης των μηχανικών. Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στις 10:00 σαν Ανοιχτή Συνέλευση Μηχανικών καλούμε τους Μηχανικούς σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ψήφιση επαναφοράς των αυξήσεων των εισφορών από την κυβέρνηση, έξω από το υπουργείο Εργασίας στη Σταδίου.

 

Την Πέμπτη νομίζω τελικά Βασίλη αποφασίστηκε, πρέπει να είμαστε όλοι μας εκεί...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Αν τα ψήφιζε αυτα η ΝΔ θα καιγόταν η Ελλαδα... Τωρα κάντε τουμπεκι και πληρώστε τους απογόνους του Στάλιν. Δεύτερη και φαρμακερή φορά αριστερά!! Καλα να πάθετε

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μα οι αυξήσεις (που σήμερα απλώς επανέρχονται και δεν πρωτοεμφανίζονται), είναι έργο της συγκυβέρνησης του 2011, που τις εφάρμοσε στην πράξη η κυβέρνηση Σαμαρά μετά το 2012. Η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ τις ψήφισαν. Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησε τον κόσμο με την υποτιθέμενη μείωσή τους, αλλά η Ελλάδα έπρεπε να καεί, όπως λες, την μέρα που αυτές οι αυξήσεις ψηφίστηκαν! Όχι τώρα που αναστέλλεται η αναστολή της μείωσης.

 

ΥΓ. Μη ξεχνάμε ότι η αλλαγή ασφαλιστικής κατηγορίας έγινε επί Στρατούλη, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τον ΣΥΡΙΖΑ πολύ πριν τις εκλογές. Ηταν πολύ αριστερός πλέον για τα γούστα του νέου ΣΥΡΙΖΑ.

  • Upvote 8
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.