Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ανοικτή επιστολή Σπίρτζη στους ασφαλισμένους ΕΤΑΑ


Evan

Recommended Posts

Τις αδικίες της ρύθμισης που ψηφίζεται με το πολυνομοσχέδιο αναφορικά με το ΕΤΑΑ παραδέχεται ο υπουργός και ζητά την κατανόηση γιατρών, δικηγόρων και μηχανικών.

 

Υπόσχεται ότι θα είναι προσωρινή.

 

 

«Ζητώ από τους Συναδέλφους μου, από όλους όσους δώσαμε κοινούς αγώνες, και ιδιαίτερα τους νέους επιστήμονες της Χώρας μας, την κατανόησή σας για την ψήφιση της άδικης, αλλά όμως και προσωρινής διάταξης, που στρέφεται ενάντια σε όλους τους Ασφαλισμένους του ΕΤΑΑ», γράφει ο Χρήστος Σπίρτζης σε ανοικτή επιστολή του αναφορικά με τη ρύθμιση που ψηφίζεται στο πολυνομοσχέδιο για το ΕΤΑΑ και η οποία άρει τη δυνατότητα να διαλέξουν χαμηλότερη ασφαλιστική κλάση.

 

Αναλυτικά, γράφει ο υπουργός:

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

Σήμερα στο Σχέδιο Νόμου με την ψήφιση των μέτρων, για την εφαρμογή της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων, προβλέπεται η κατάργηση της διάταξης για το δικαίωμα της επιλογής ασφαλιστικής κατηγορίας μέχρι το 2016, διάταξη που συντάχθηκε, κατατέθηκε και ψηφίστηκε από Μηχανικούς Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Για τη διάταξη αυτή στη Διαπραγμάτευση με τους Θεσμούς δόθηκε μεγάλη μάχη με επαρκέστατη τεκμηρίωση από την πλευρά της ελληνικής Κυβέρνησης τόσο για τους κοινωνικούς δίκαιους λόγους όσο και για την αποτελεσματικότητα της εφαρμογής της πρότασης της Κυβέρνησης.

 

Δυστυχώς, στο συγκεκριμένο θέμα, οι Θεσμοί δεν έδειξαν τη δέουσα και προφανή λογική, για να αποδεχθούν τη συνέχιση της ισχύος της διάταξης ή άλλων εναλλακτικών προτάσεων που κατέθεσε η ελληνική Κυβέρνηση.

 

Στη συγκεκριμένη στιγμή, παρά τις πολιτικές διαφωνίες μας, και προσωπικά και πολλών συναδέλφων Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Μηχανικών, Γιατρών και Δικηγόρων, προέχει η επιτυχής έκβαση της μάχης που δίνει ο ελληνικός λαός, η Κυβέρνησή του και ο Πρωθυπουργός του, για την αναδιάρθρωση του χρέους της Χώρας.

 

Για αυτό ζητώ από τους Συναδέλφους μου, από όλους όσους δώσαμε κοινούς αγώνες, και ιδιαίτερα τους νέους επιστήμονες της Χώρας μας, την κατανόησή σας για την ψήφιση της άδικης, αλλά όμως και προσωρινής διάταξης, που στρέφεται ενάντια σε όλους τους Ασφαλισμένους του ΕΤΑΑ.

 

Ζητώ την κατανόησή σας για την τακτική υποχώρησή μας αλλά και ταυτόχρονα ζητώ και τη συμμετοχή σας, την επαγρύπνησή σας και τη δράση σας, ώστε να αποτελείτε την αυτόνομη συνείδηση του κινήματος των επιστημόνων που είναι ζωτικό συστατικό της Κυβέρνησης.

 

Ζητώ τη συμμετοχή σας για μια δίκαιη, συνολική και οριστική λύση στο πρόβλημα των άδικων, υπέρογκων και ανάλγητων ασφαλιστικών εισφορών με την ψήφιση του αντίστοιχου Σχεδίου Νόμου στο τέλος Νοεμβρίου, για τη διασφάλιση ενός δίκαιου και υγιούς ασφαλιστικού συστήματος και για τις νέες γενιές.

 

Θα συνεχίσω να δίνω αγώνες μαζί με τους Μηχανικούς και όλους τους επιστήμονες με τις ίδιες πάντα απόψεις, στην ίδια πάντα κατεύθυνση, για τη σύνδεση των ασφαλιστικών εισφορών με τις αποδοχές και τον κύκλο εργασιών του κάθε Μηχανικού, Γιατρού και Δικηγόρου, για ένα ασφαλιστικό σύστημα που θα αποτελεί την προστασία και την κοινωνική πρόνοια των επιστημόνων και όχι τιμωρητικό μηχανισμό περιθωριοποίησης και εξόδου από το επάγγελμα.

 

Πιστοί στις αρχές και τις αξίες μας!

 

Πηγή: http://m.euro2day.gr...66/article.aspx

 

Click here to view the είδηση

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

άσε ρε Σπίρτζη τα παραμύθια του τύπου "τραβάτε με κι ας κλαίω" και παραιτήσου

αν είσαι άντρας

ή τράβα να πληρώσεις τις εισφορές μας από το μισθουλάκο σου

  • Upvote 5
Link to comment
Share on other sites

Εχει ξαναπαίξει το θεμα το πρωί, μην βριζουμε σε δυο θέματα ταυτόχρονα θα ξεμείνουμε απο ατάκες :)

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Στο άλλο θέμα δεν μιλάει για τακτική υποχώρηση ο συνάδελφος και αγαπητός ηγέτης μας Στρατηγός Σπιρ Τζις με γλυκό απολογητικό θα λεγα τόνο. Εδώ σε μία σπάνια στιγμή ειλικρίνειας μας ενημερώνει για το κρυφό του στρατηγικό σχέδιο να χάσει μια μάχη για να κερδίσει τον πόλεμο.

 

Είμαι βέβαιος πως έχει γίνει μεταφορά στρατιωτικής ευφυίας από τον Άρη μέσω του πορτρέτου που έχει στο γραφείο του με τη μέθοδο των ακτίνων μεταφοράς νοημοσύνης των ΕΛ.

 

Ζήτω ο πολυαγαπημένος μας συνάδελφος και ηγέτης

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Ε λοιπόν στεναχωρήθηκα.Εχει τόσες τύψεις ο άνθρωπος αυτός που φοβάμαι μην πάει και πέσει από κανα μπαλκόνι απο τον 'προσωρινά'' αβάσταχτο  καημό του '

Edited by Elounda
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Παραδέχεται ευθέως ότι δεν έχουν κανένα λόγο σε ότι νομοθετείται και εφαρμόζουν απλά τις διαταγές των ξενών. Γιατί τότε να σε πιστέψω ρε φίλε όταν μου λες ότι είναι όλα προσωρινά; Αηδία καταντήσατε. 

Link to comment
Share on other sites

αληθεια  κυριε  υπουργε  τι  εγιναν  τα  ισοδυναμα   που  υποσχεθήκατε  στον  κοσμακη  προεκλογικα

σε  κάθε  μνημονικο   μετρο  μας  λεγατε  ότι  ειχατε  και  το  αντιστοιχο  ισοδυναμο   το  οποιο 

ηταν  και  εντελως  ανωδυνο  ,  τι  εγιναν  αραγε  όλα   αυτά ;;;

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Παραδέχεται ευθέως ότι δεν έχουν κανένα λόγο σε ότι νομοθετείται και εφαρμόζουν απλά τις διαταγές των ξενών. Γιατί τότε να σε πιστέψω ρε φίλε όταν μου λες ότι είναι όλα προσωρινά; Αηδία καταντήσατε. 

Και σιγα τωρα να μην ασχοληθηκαν οι ξενοι με τις ασφαλιστικες εισδορες των μηχανικων, των γιατρων και των δικηγορων ωστε να ζητησουν κατηγορηματικα να καταργηθει ο νομος...

Αλλη δουλεια δεν ειχανε...

Το χειροτερο ολων ειναι οτι μας περναει για λαχανα...

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.