Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δικαιολογητικά κατάθεσης προσφοράς για τεχνικό έργο


msxoin

Recommended Posts

Συνεπώς συνάδελφε, θα έπρεπε να γνωρίζεις πως καταθέτεις, πέρα απ'την ασφαλιστική σου ενημερότητα (τσμεδε/τέβε), ασφαλιστική ενημερότητα ΜΗ πρόσληψης μηχανικών στην ατομική σου επιχείρηση και ασφαλιστικη΄ενημερότητα ΙΚΑ προσωπική σου, πως δεν οφείλεις, καθώς και ασφαλιστικές ενημερότητες ΙΚΑ για έργα που τυχόν εκτελείς.

 

Αυτά.

 

Ασφαλιστική ενημερότητα ΜΗ πρόσληψης μηχανικων στην ατομική μου επιχείρηση? Εννοείς πέρα από την αρνητική ΥΔ που απαιτείται και λέει ότι δεν απασχολώ άτομα με σύμβαση εξαρτημενης εργασίας? Αν ναι, την παίρνω από το ΤΣΜΕΔΕ?

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 22
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ναι ετσι ακριβώς.  Ξέρω ειναι μια γραφικότητα να ζητούν τέτοιο δικαιολογητικό, αλλά το ζητούν.

 

Πας τοπικο τσμεδε, κανεις αιτηση παιρνεις πρωτόκολλο και υποβάλλεις κι εκει ΥΔ που λεει "δεν απασχολεί μισθωτούς μηχανικους μπλ μπλα μπλα" και σου δίνουν μια βεβαίωση.

Link to comment
Share on other sites

Οτι ζητα η διακηρυξη. Τιπιτα περισσοτερο. Τιποτα λιγοτερο.

Ειναι κανονιστικό εγγραφο με οτι αυρο συνεπάγεται.

Link to comment
Share on other sites

Και εγω μεχρι προτινος αυτης της αποψης ημουν. Θα επιδιωξω επισημη απαντηση απο το Υπουργειο η απο επαγγελματικη οργανωση καθως ειναι ο μονος τροπος θα αντιμετωπισεις κανενα @ρ%ιδι (ουκ ολιγα) τξς ΕΔ.

Link to comment
Share on other sites

εδώ βάζουν μέσα στα δικαιολογητικά βεβαίωση μηχανημάτων έργων και ΜΕΚ και μετά ζητάμε να απλουστέψουν τα δικαιολογητικά αφού από μονοί μας παιδευόμαστε 

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι, στην πρώτη σελίδα του εντύπου οικονομικής προσφοράς λέει " Αφού έλαβα γνώση [...] αναλαμβάνω την εκτέλεση του έργου με το ακόλουθο ποσοστό έκπτωσης επι του προϋπολογισμού της μελέτης." Και απο κάτω έχει κενό για συμπλήρωση του ποσοστού.

Η ερώτηση είναι, στο πεδίο αυτό βάζουμε το Εμ? (είναι έργο με επι μερους ποσοστά έκπτωσης)?

 

Το Εμ έβαλα αρχικά αλλά μετά αναρωτήθηκα μήπως εννοεί την ποσοστιαία διαφορά μεταξύ του συνολου δαπάνης του έργου Σ2 (συμπεριλαμβανομένων ΓΕ ΟΕ, απροβλέπτων και απολογιστικών), και της αντίστοιχης προσφοράς Π2. Τα φώτα σας παρακαλώ.

Link to comment
Share on other sites

μην βάλεις τίποτα να το αφήσεις ασυμπλήρωτο δεν τρέχει και κάτι αρκεί να έχεις γράψει τα επιμέρους ποσοστά εκπτώσεις σε κάθε κατηγορία αριθμητικός και ολόγραφος 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.