Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Παράταση για υποβολή και πληρωμή του ΦΠΑ έως τις 6 Νοεμβρίου


Engineer

Recommended Posts

Στην περίπτωση που επιλεγεί η καταβολή του οφειλόμενου χρεωστικού υπολοίπου να γίνει σε δόσεις η ανωτέρω ημερομηνία είναι καταληκτική μόνο για την πρώτη δόση

 

Με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων παρατείνεται μέχρι και τις 06.11.2015 η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων ΦΠΑ, των οποίων η καταληκτική προθεσμία υποβολής τους είναι η 30.10.2015.

 

 

Η προθεσμία καταβολής του φόρου, που τυχόν προκύπτει, από τις ανωτέρω δηλώσεις παρατείνεται μέχρι και τις 06.11.2015. Στην περίπτωση που επιλεγεί η καταβολή του οφειλόμενου χρεωστικού υπολοίπου να γίνει σε δόσεις η ανωτέρω ημερομηνία είναι καταληκτική μόνο για την πρώτη δόση.

 

Η υποβολή των δηλώσεων πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω του ειδικού δικτύου TAXISnet.

 

Παράλληλα, αποφασίστηκε και η παράταση της προθεσμίας υποβολής του ετήσιου φορολογικού πιστοποιητικού του άρθρου 3 της υπ' αριθμ. ΠΟΛ 1124/2015 απόφασης της Γ.Γ.Δ.Ε., για τα νομικά πρόσωπα που ορίζονται στο πρώτο εδάφιο της παραγράφου 1 του άρθρου 65Α ν. 4174/2013 (ανώνυμες εταιρείες, εταιρείες περιορισμένης ευθύνης, καθώς και υποκαταστήματα αλλοδαπών επιχειρήσεων), από την λήξη της έως και την 30η Νοεμβρίου 2015, μόνο για τις υποθέσεις για τις οποίες εκκρεμεί η υποβολή τροποποιητικών δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2014.

 

Πηγή: http://www.newmoney....eos-6-noembriou

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.