Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Στήριξε και εσύ την ομάδα “Προμηθέας” του ΕΜΠ


george68

Recommended Posts

Η εθελοντική ερευνητική ομάδα Προμηθέας της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Εδώ και χρόνια συμμετέχει στον διαγωνισμό οικονομίας της Shell, τον Shell Eco Marathon όπως είναι ευρέως γνωστός, στον οποίο συμμετέχουν ενεργειακά αποδοτικά οχήματα και είναι μια από τις τρεις ομάδες που εκπροσωπούν την χώρα μας στον συγκεκριμένο θεσμό, έχοντας κερδίσει πολλές διακρίσεις.

 

Posted Image

 

Η δυσμενής οικονομική κατάσταση όμως που επικρατεί στην Ελλάδα, οδήγησε την ομάδα στο ξεκινήσει μια crowd funding καμπάνια προκειμένου να καλύψει τα έξοδά της. Η ομάδα Προμηθέας είναι η μοναδική στην Ελλάδα και μία από τις ελάχιστες στον κόσμο που κατασκευάζει το όχημα εξ’ ολοκλήρου από πρώτες ύλες και θέλοντας να εξελίξει περαιτέρω το όχημά της, ζητά από τον καθένα από εμάς να συμβάλουμε σε αυτό. Αν θέλεις να βοηθήσεις και εσύ στη προσπάθεια της ομάδας, τότε μην χάνεις χρόνο. Μπες στην σχετική σελίδα του crowd funding και συμβάλλεις με όποιο ποσό μπορείς.

 

Posted Image

 

Να θυμίσω πως στον φετινό διαγωνισμό Shell Eco Marathon η ομάδα κατέλαβε 10η θέση μεταξύ 50 ομάδων που συμμετείχαν στην κατηγορία Prototype Battery Electric Car και έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που βρέθηκε στην πρώτη δεκάδα στη συγκεκριμένη κατηγορία.

 

Διάβασε το πλήρες άρθρο εδώ: Στήριξε και εσύ την ομάδα “Προμηθέας” του ΕΜΠ - Autoblog.gr

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.