Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Μηχανικός ΠΕ Δημοσίου - Προσωπική Διαφορά


tel

Recommended Posts

Συνάδελφοι θα ρωτήσω κάτι περίεργο: οι μισθωτοί μηχανικοί του δημοσίου ως γνωστό πέρνανε τα γνωστά επιδόματα 7 τοις χιλίοις και 6 τοις χιλίοις τα οποία καταργήθηκαν προ ολίγων ετών. Επιπλέον, με την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου όσοι δημόσιοι υπάλληλοι είχανε μείωση μισθού πάνω από ένα ποσοστό συνέχισαν να παίρνουν τη λεγόμενη "προσωπική διαφορά" η οποία με την πάροδο των ετών θα μειώνονταν ώστε να συγκλίνουν όλοι οι μισθοί.

Το ερώτημα μου είναι απλό: τα ανωτέρω επιδόματα που καταργήθηκαν συνυπολογίζονται για την προσωπική διαφορά ή είναι τελείως ανεξάρτητα και απλά καταργήθηκαν χωρίς να συνυπολογίζεται αυτό το ποσό ως προς το εάν ο μισθωτός μηχανικός δικαιούνται ή όχι προσωπική διαφορά;

Παρακαλώ ας απαντήσουν συνάδελφοι που έχουν άμεση γνώση (π.χ. αν κάποιος πήρε προσωπική διαφορά λόγων των επιδομάτων αυτών ή αν κάποιος δεν πήρε και θεωρεί ότι δεν έπρεπε να πάρει κτλ.)

Ευχαριστώ εκ των προταίρων!

Edited by tel
Link to comment
Share on other sites

Συνυπολογιζονται αλλα δεν ξερω κανεναν μηχανικο του δημοσιου που να κρατησε την προσωπικη διαφορα του .Και αυτο γιατι οι τοτε μισθοι τους δεν ηταν τοσο μεγαλοι σε σχεση με αυτους του ενιαιου μισθολογιου ωστε να εντασσονται σε αυτη την κατηγορια.Αντιθετα οι εφοριακοι εντασσονται.

 

ΝΟΜΟΣ 4024/ΦΕΚ 226/Α/27.10.2011 (αρθρο 29 κ.λ.π)

Edited by KF
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.