Μετάβαση στο περιεχόμενο

Υπόδειγμα προσφυγής ασφαλισμένων κατά ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ


ted78

Recommended Posts

με φίλο μου δικηγόρο που μιλούσα μου είπε για την ασφαλιστική ενημερώτητα που απαιτούν οι πολεοδομίες , οι περισσότεροι δικηγόροι δεν την διαθέτουν αλλά δουλεύουν κανονικά , μήπως να γίνει διερεύνηση για κάποια προσφυγή για το θέμα στην δικαιοσύνη αφού οι κάθε λογής Σπιρτζίδες τα ξέχασαν όλα και δεν ασχολούνται πλέον .

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 22
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

...το ΤΕΕ για ποιο λογο υφισταται συναδερφοι;;;;   Κανω καπου λαθος;

Ας μην περιμενουμε με σταυρωμενα τα χερια.

Ας πιεσουμε ο καθενας μας. Παρτε τηλεφωνο ή πηγαινετε απο το ΤΕΕ και μιληστε.

Ας οργανωθουμε σε ομαδες.

Ολο κουβεντες νομιζω οτι ειμαστε και κλαιγομαστε περιμενωντας να κανει καποιος αλλος κατι ...που θα θελαμε να το κανουμε εμεις αλλα......δεν χαλαμε την ζαχαρενια μας με τιποτα.!!!

 

 

Υπόδειγμα προσφυγής ενώπιον Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου κατά της διάταξης που κατάργησε τη δυνατότητα επιλογής κατώτερης ασφαλιστικής κατηγορίας για τους ασφαλισμένους του ΕΤΑΑ.doc

Edited by gio
Link to comment
Share on other sites

Ο λογος που αναφερομαι στο τεε ειναι γιατι πριν καμια δεκαρια μερες βγηκε ο πρόεδρος (Γ.Στασινος) και ανακοινωσε οτι θα διατηρηθει η χαμημηλοτερη κατηγορια στο Β εξαμηνο 15 λογω προσφυγης που εκανε το τεε στο συμβουλιο της επικρατιας...

Link to comment
Share on other sites

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με το ΤΣΜΕΔΕ για την ασφαλιστική ενημερότητα που ζητάνε κάποιες Πολεοδομίες. Ο νέος τρόπος έκδοσης οικοδομικών αδειών (4030) δεν λέει πουθενά για ασφαλιστική ενημερότητα. Ζητήσαμε από το ΤΣΜΕΔΕ να εκδίδει μια βεβαίωση, ακόμα και για αυτούς που οφείλουν εισφορές και δεν έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση ή έχουν χάσει τη ρύθμιση, για χρήση στην Πολεοδομία. Είναι τραγικό αυτός που δεν έχει χρήματα να πληρώσει τις εισφορές του να πετάγεται έτσι εύκολα εκτός επαγγέλματος.

 

Σε λίγες μέρες θα έχω νεότερα για το θέμα αυτό.

Link to comment
Share on other sites

ΟΚ. Δικηγόρος φίλος μου είπε ότι μπορει να είναι και κανα 400αρι. ΑΥτοί περιμένουν μπας και γίνει ομαδική η δουλειά. Νομίζω κι εμείς κάπως ετσι πρεπει να κινηθουμε.

Link to comment
Share on other sites

Μίλησα με φίλη μου δικηγόρο. Η προσφυγή μπορεί να γίνει ατομικά και χωρίς δικηγόρο στο τριμελές διοικητικό πρωτοδικείο με κόστος 25 €, που είναι το παράβολο του δημοσίου. Η προσφυγή γίνεται στο δικαστήριο της έδρας του επαγγελματία.

Ρώτησα και για αίτηση αναστολής. Αυτή έχει κόστος γύρω στα 100 €, αλλά υπάρχουν προϋποθέσεις για το αν έγινε δεκτή η προσφυγή και με την οικονομική κατάσταση του προσφεύγοντα.

Για το θέμα της ομαδικής προσφυγής το ψάχνει και αυτή, για να δει, πώς μπορεί, να γίνει.

 

Οι τρεις συνάδελφοι της διοικούσας του ΤΕΕ, νομίζω ότι προσέφυγαν στο ΣτΕ και όχι σε διοικητικό πρωτοδικείο.

Link to comment
Share on other sites

Ποιες ασφαλιστικες εισφορες και ποιες συνταξεις.....Αφου το πλανο ειναι η συνταξη να γινει επιδομα ποιος θα πληρωνει 5-6-7 κατοσταρικα το μηνα για να παρει στα 67 (τωρα και ανεβαινουμε ) ενα επιδομα .Εχει να γινει της μαυρης εργασιας ..... ο γαμος.

Ολοι θα κατοχυρωνουν την ελαχιστη και μετα αντε γεια.Ετσι κι αλλιως η διαφορα της ελαχιστης απο την κανονικη δεν θα ειναι πανω απο ενα τρακοσαρι το μηνα.Αυτη την απλη σκεψη ηθελα να ηξερα δεν την κανουν? Ποιο ειναι το κινητρο που εχω για να δινω για 35-40 χρονια εισφορες? Για να εχω ενημεροτητα για αδειες? Ποιες αδειες? Και να ξανανοιξει ποτε η  αγορα μεχρι να ξαναερθουν οι αμοιβες αδειων σε κανονικα επιπεδα και να σου πληρωνεται ο κοπος σου και η ευθυνη σου μετα απο εφοριες και σια θα περασουν 15 χρονια και βαλε.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

ειναι δυνατον την ιδια στιγμη που πετσοκοβουν τις συνταξεις, που αυτες βοηθανε τοσο κοσμο, να μιλανε για αυξηση εισφορων?μας κοροιδευουν δεν πρεπει να τους αφησουμε..

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.