Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Παράταση καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών Β΄εξαμήνου 2015 του ΤΣΜΕΔΕ


Engineer

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 204
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τι να πω εχουν ξεφύγει.. Τους πας ενφια, Ε9 και θελουν να δουν και το αμάξι... Έλεος. Μαλλον θελουν να δουν απο που θα ξεκινήσουν τις κατασχέσεις :)

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Ανακοινώθηκε και επίσημα στο site του ΤΣΜΕΔΕ:

Ενημερώνουμε τους ασφαλισμένους του ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ ότι σύμφωνα με την ΑΔΣ 378/16-12-2015 θέμα 24ο, αποφασίστηκε :
"Η καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών Β εξαμήνου 2015 μέχρι και τις 16/01/2016 με παράλληλη διατήρηση των διακανονισμών. Παραμένει σε ισχύ η ασφαλιστική ενημερότητα και ικανότητα του ασφαλισμένου, ενώ παράλληλα απαλλάσσονται από τα πρόσθετα τέλη μέχρι την καταληκτική ημερομηνία καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών."

εκ της Δ/νσεως Εισφορών

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Το ΤΣΜΕΔΕ περνάει στα έξοδα εφόσον πληρωθεί.

Αν κάποιος έχει κέρδος το 2015 και πληρώσει το ΤΣΜΕΔΕ το 2016 τότε θα φορολογηθεί κανονικά για αυτό το ποσό στην δήλωση του 2015, άρα το κράτος θα εισπράξει 29% φόρο εισοδήματος συν 75% προκαταβολή φόρου.

Στα 2075,52€ ο φόρος εισοδήματος είναι 1053.33€.

 

Πολλοί από όσους είναι κερδοφόροι το 2015 θα προτιμήσουν να πληρώσουν το ειδοποιητήριο φέτος που θα τους κοστίσει 1022,19€ "επιπλέον" παρά να πληρώσουν 1053,33€ επιπλέον φόρο στο εκκαθαριστικό του 2015 και 2075,52€ τον Ιανουάριο.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Το γιατί οι λεχρίτες, ενώ είχαν αποφασίσει από τις 16/12/2015 άφησαν να φτάσει η παραμονή της λήξης της προθεσμίας, για να βγάλουν την ανακοίνωση, το είπαν με απλά λόγια και ο Ghostrider και ο ikaros13.

Το γιατί δεν αναρτώνται αυτού του είδους οι αποφάσεις στο https://et.diavgeia.gov.gr δεν έχω καταλάβει. Κανονικά, θα έπρεπε να αναρτώνται και μάλιστα, αν δεν κάνω λάθος ως προς την κατηγορία, ως "Κανονιστικές πράξεις" όσον αφορά το είδος τους και ως "Απασχόληση και εργασία" σε ότι αφορά στο θέμα τους. Ε λοιπόν, καμιά από τις σχετικές αποφάσεις για παράταση ανάρτησης ή εξόφλησης δεν έχει αναρτηθεί ποτέ από τον φορέα ΕΤΑΑ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Αν π.χ. κάποιος συμπληρώσει στην αναζήτηση "καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών Β εξαμήνου", θα του βγάλει στη Διαύγεια (τρομάρα της), σχετικές αποφάσεις του ΟΓΑ. Του ΕΤΑ ...niet.

 

Σχετικά με τον χρόνο ανάρτησης:

<<Ο αρμόδιος υπάλληλος καταχωρεί αμμελητί το προς ανάρτηση έγγραφο και τα συμπληρωματικά πληροφοριακά του στοιχεία (μεταδεδομένα), ως εξής:

...Για τις πράξεις που δημοσιεύονται με άλλο τρόπο, π.χ. με ανάρτηση στο κατάστημα της οικείας υπηρεσίας, δημοσίευση στον ημερήσιο τύπο, κλπ, ευθύς μόλις είναι έτοιμη η πράξη προς δημοσίευση>>. Αυτά τα καθάρματα, το παίζουν τσάροι και κάνουν ό,τι τους γουστάρει.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ στο υποκατάστημα της attica που πηγαίνω μια χαρά το βλέπω, και καλύτερη εξυπηρέτηση από τα προβλήματα που έχω συναντήσει στο ΤΤ με χαλασμένους εκτυπωτές κλειδωμένους λογαριασμούς και να ζητάνε βεβαιώσεις για ΔΕΗ, ΔΟΥ, ΟΑΕΔ και πράσινα άλογα, αναμονή για να πάω στο γραφείο να δώσω τα χαρτιά και να ενημερώσουν το σύστημα με τα στοιχεία και διάφορα άλλα.... τα ίδια στο περίπου έχω αντιμετωπίσει και στην alpha bank.

Link to comment
Share on other sites

Μετα άρχισε να μου κανει ερωτήσεις του στυλ αν εχω αμάξι κτλ.. ρε καμάκι μου κανεις η θελεις βόλτα;; :):)

Ή φόρτωμα ήθελε ή πάτημα... δεν εξηγείται αλλιώς!

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

άτοκες δόσεις στην visa της αττικα είναι μέχρι αύριο ή μέχρι 16/1/16?

Άτοκες δόσεις μέχρι 16/1/16 ή μέχρι τη νέα παράταση που θα απαιτήσουμε να δόσουν. Την προηγούμενη φορά το πλήρωσα σε άτοκες δόσεις τέλος Σεπτεμβρίου.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.