Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Διακοπή παροχής από τον μετρητή της ΔΕΗ


Kostis Fouskis

Recommended Posts

Χρονια πολλα συνάδελφοι και με το καλο ο νεος χρονος.

 

Θα ηθελα να με ενημερωσετε ποια ειναι η προβλεπομενη διαδικασια ανοιγματος ενος ρολογιου της ΔΕΗ,καθως επιθυμω να σταματησω λιγο την παροχη ωστε να πραγματοποιησω μια εργασια στον πινακα μου. Διαβασα πως σε περιπτωση που σπασω τη σφραγιδα θα πρεπει να κανω μια αιτηση το ΚΕΠ και πως στον επομενο λογαριασμο θα χρεωθω για αυτο. Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω?

 

Ευχαριστω πολυ και καλες γιορτες και παλι...

Link to comment
Share on other sites

το κουτάκι σου από έξω έχει ένα κόκκινο μοχλουδάκι που το γυρνάς

 

και οτι στο ρολόι βάλε έναν φύλακα, όσο θα δουλεύεις μην στο γυρίσουν

Edited by Arche
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Μικροαυτοματο δεν εχει ο μετρητης σου? Δεν λειτουργει ο μοχλος?

 

Παρε τηλ τον υπευθυνο του δικτυου της περιοχης σου να μιλησεις... στα τοπικα υποκαταστηματα συνηθως ειναι γραμμενο ενα νουμερο κινητου για βλαβες, ειναι του υπευθυνου. 

Link to comment
Share on other sites

Το   θεμα ειναι πως μπορω να οπλισω την ασφαλεια οταν εκεινη πεσει αλλα οταν  προσπαθω να την κλεισω με τον κοκκινο μοχλο για να κοπει η παροχη δεν τα καταφερνω. Οποτε λογικα θα τους παρω τηλεφωνο.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα και χρόνια πολλά

Αν πάρεις στη Δ.Ε.Η.  και τους ενημερώσεις για το θέμα σου, το πιο πιθανό να σου πούνε κόψε τη σφραγίδα και κάνε μόνο σου διακοπή και κάποια στιγμή προφανώς θα περάσουν να το ξανασφραγίσουν . Το λέω διότι εδώ στο Ηράκλειο όπου μένω , μου συνέβει , έπραξα έτσι και μάλιστα την ίδια μέρα πέρασαν και το ξανασφράγισαν χωρίς καμμία χρέωση. Δύο φορές που αναγκάστηκα να κάνω διακοπή σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις που είχα παροχή Νο 5 και Νο 7 , ήρθε το συνεργείο και έκανε διακοπή και αφού τους ξανακάλεσα ήρθαν και έκαναν επανασύνδεση. Απλά φρόντισε να μην πειραχτεί η εσωτερική σφραγίδα που υπάρχει μέσα στο μετρητή , η οποία συγκρατεί το καπάκι που καλύπτει τις συνδέσεις .

Link to comment
Share on other sites

Εγώ Συνάδελφε δεν το γνώριζα οτι, η αντίστροφη διαδικασία δεν μπορεί να ακολουθηθεί. Πραγματικά κάποια φορά, που δεν ήξερα γιατί είχαν πέσει τα φώτα, βρήκα οτι τραβώντας αντίστροφα τον μοχλό, ανάβαν. Τώρα υπόθεσα, ότι γιατί να μην γίνεται το αντίστροφο?
Φοβερή συμπεριφορά βέβαια, για ένα λάθος που έκανα ο αδαής να κοκκινήσετε το ποστ. Υγεία, η κακία να σας μείνει.

Link to comment
Share on other sites

 Υγεία, η κακία να σας μείνει.

τελος παντων μερες’πουναι ….  Θα το διορθωσουμε :smile:   Χοντρικα, χοντρικα  , ειμαστε οι εξωτερικοι συνεργατες του ΔΕΔΔΗΕ , εάν τους ενημερωσεις ότι στην ταδε παροχη  θα σπασεις σφραγιδα δεν τρεχει τιποτα

Link to comment
Share on other sites

Από ότι ξέρω και εγώ, δεν υπάρχει θέμα με το άνοιγμα του μετρητή, καλό βεβαία είναι πρώτα να ρωτήσεις κάποιον στη ΔΕΔΔΗΕ της περιοχής σου. Για τον φόβο των Ιουδαίων.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.