Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Επιλογή διπλόσυχνου Gps


Aprilia

Recommended Posts

Προδιαγραφές κατά εκτίμηση (πολύ κοντά σ αυτές του ΝΟΚ όμως)λόγω κόστους όπως είπες. Επειδή τα περισσότερα που έχω κάνει  γίνονται για να υπολογίσουμε ρυμοτομούμενα τμήματα και θέση των κτισμάτων δεν βάζω μόνο μεγάλη λεπτομέρεια σε δηλώσεις. ( κτηματολογίου,βεβαιώσεις υψομέτρου κτλ κτλ .) Εν δυνάμει αδείας δηλαδή αλλά όχι με όλες τις προδιαδιαγραφές ΝΟΚ. Όλα όμως τα κάνω εξαρτημένα(εντός, εκτός, και επι ταυτα).  :smile:

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 711
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ και πάλι για την Βοήθεια!!

 

 

Είχα αναφέρει και στο πρωθύστερο μήνυμα μου ότι μπορεί να κάνω λάθος στην απόδοση ως <<ΑΠΛΟΥ>> το τοπογραφικό μίας Οικοδομικής Άδειας, δεν είχα πρόθεση να υποβιβάσω οποιαδήποτε εργασίας του μηχανικού!!!

 

 

Τώρα το θέμα είναι τα τοπογραφικά όργανα και από εσάς που είσαστε γνώστες των μηχανημάτων ζητάμε τις πολύτιμες απόψεις σας!!

 

 

Kane το S7 δεν κάνει για την δουλειά που το θέλω? Σε τι υπολείπετε σε σχέση με το S9 και δεν το σχολιάζεις καθόλου ως μηχάνημα?

Link to comment
Share on other sites

Το παρόν θέμα εσφαλμένα ανοίχτηκε στην παρούσα κατηγορία και εσφαλμένα το άφησα εξ'αρχής στην παρούσα. 

Μεταφέρεται στην κατηγορία Τοπογραφικού Εξοπλισμού και συγχωνεύεται με υπάρχον ίδιο θέμα όπου και μπορεί να συνεχιστεί η κουβέντα.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Καλημέρα και καλή χρονιά εχω το HIPER II και το λειτουργώ ως rover ,θέλω να πάρω και βάση θέλω την γνώμη σας για το HIPER V η να πάω σε κάτι καλύτερο όπως το GR-5 έχει νόημα?Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Καλημέρα,
ως νέος μηχανικός ενδιαφέρομαι για την αγορά κάποιου γεωδαιτικού GPS διπλής συχνότητας και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου δώσει μερικές πληροφορίες για το προς τα που να κινηθώ και τις τιμες.

Edited by Gousgounis
Αφαίρεση παρατήρησης για ειδικότητα
Link to comment
Share on other sites

Απευθυνόμενος  σε καποια μελη με Stonex S9 , θα ήθελα να μας παραθεσουν εντυπωσεις απο την μέχρι τώρα χρήση του (ταχύτητα, ακρίβεια, αντοχή κλπ)

Ευχαριστω :idea:

Link to comment
Share on other sites

Τώρα ο ιδιοκτήτης τι θα σου πεί; δε κάνει; και ο παπάς τα γένια του ευλογεί πρώτα...

 

Απ'οσα έχω διαβάσει εδώ μέσα, απο συναδέλφους που χω μιλήσει με πμ, είναι τίμιο για τα λεφτά του. Ασε που θα χτυπήσω ένα κάποια στιγμη. Βαρέθηκε ο κ.Μιγας να με βλέπει καθε χρόνο στην ινφακόμα και να ρωτάω...χαχαχα (οπως και οι αντίστοιχοι στη μέτρικα).

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Kαλησπέρα και χρόνια πολλά.Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για το GR5 της TOPCON.Μπορεί να μου προτείνει κανείς κάτι αντίστοιχο; Σκέφτομαι για την αγορά ενός διπλόσυχνου δέκτη.Ευχαριστώ πολύ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.