Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Κάρτα πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών από την Τράπεζα Αττικής


Engineer

Recommended Posts

Λαμβάνοντας υπόψη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, τις αυξημένες υποχρεώσεις των φορολογουμένων καθώς και την πολύχρονη και ουσιαστική σχέση των μελών του ΤΕΕ με την Attica Bank, η Τράπεζα εκδηλώνει την πρόθεσή της για την εξυπηρέτηση εξόφλησης, είτε τακτικών, είτε ρυθμιζόμενων ασφαλιστικών οφειλών των μελών του Τ.Ε.Ε. μέσω πιστωτικών καρτών με σύστημα διευκόλυνσης ανάλογο της εξόφλησης οφειλών προς το Ελληνικό Δημόσιο (Δ.Ο.Υ.).

 

Συγκεκριμένα η Τράπεζα προτείνει:

 

Α. Εφάπαξ εξόφληση ρυθμισμένων ασφαλιστικών εισφορών

 

Δυνατότητα εξόφλησης της συνολικής ρυθμισμένης οφειλής ασφαλιστικών εισφορών εφάπαξ κάνοντας χρήση των ευνοϊκών όρων της ρύθμισης για τα ποσοστά έκπτωσης με χρέωση πιστωτικών καρτών ATTICA CARD VISA, και δυνατότητα προγράμματος αποπληρωμής έως 24 άτοκες δόσεις.

 

Β. Πληρωμή δόσης ρύθμισης

 

Δυνατότητα εξόφλησης μεμονωμένων δόσεων των ρυθμισμένων οφειλών ασφαλιστικών εισφορών, κάνοντας χρήση των ευνοϊκών όρων της συνολικής ρύθμισης (μέχρι 100 δόσεις) με χρέωση πιστωτικών καρτών ATTICA CARD VISA, και δυνατότητα προγράμματος αποπληρωμής έως 5 άτοκες δόσεις.

 

Γ. Πληρωμή τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών (6μηνο ειδοποιητήριο)

 

Δυνατότητα εξόφλησης των τρεχουσών εξάμηνων ασφαλιστικών εισφορών με χρέωση πιστωτικών καρτών ATTICA CARD VISA, και δυνατότητα προγράμματος αποπληρωμής έως 12 άτοκες δόσεις.

 

Δ. Πιστωτική κάρτα ΕΙΣΦΟΡΩΝ

 

Δυνατότητα έκδοσης ειδικής πιστωτικής κάρτας για την εξόφληση, είτε εφάπαξ της ρυθμισμένης οφειλής, είτε πληρωμής των τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών ανά εξάμηνο με δυνατότητα προγράμματος αποπληρωμής έως 24 ή 12 ή 5 δόσεις, σύμφωνα με τα ανωτέρω.

 

Λοιπά χαρακτηριστικά

 

- Στα προγράμματα διευκόλυνσης θα μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι υφιστάμενοι τύποι καρτών visa της Attica Bank.

 

- Προνομιακό επιτόκιο εκτοκισμού εξόφλησης ασφαλιστικών εισφορών : 7,50% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 (σήμερα 0,60%).

 

- Το ποσό της χρέωσης θα είναι άτοκο σε περίπτωση που ο κάτοχος αποπληρώνει το σύνολο της μηνιαίας οφειλής είτε μέσω πάγιας εντολής εξόφλησης του λογαριασμού, είτε με μετρητά, είτε μέσω e-banking.

 

- Σε περίπτωση που ο κάτοχος εξοφλεί το ελάχιστο ποσό της οφειλής τότε ο εκτοκισμός θα λαμβάνει χώρα σύμφωνα με τα ισχύοντα για τον κάθε τύπο κάρτας, επιτόκια.

 

- Η πιστωτική κάρτα, παράλληλα με την υπόλοιπη χρήση της (αγορές, ανάληψη μετρητών) θα μπορεί να χρησιμοποιείται και για την εξόφληση ασφαλιστικών εισφορών εφόσον επαρκεί το πιστωτικό όριο της κάρτας. Εξαιρούνται οι πιστωτικές κάρτες εισφορών των οποίων το όριο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές ή ανάληψη μετρητών.

 

- Σε περίπτωση που το υφιστάμενο πιστωτικό όριο της κάρτας δεν επαρκεί ο κάτοχος δύναται να ζητήσει από την Attica Bank αύξηση πιστωτικού ορίου για την έγκριση του οποίου ισχύουν τα πιστοδοτικά κριτήρια της Τράπεζας.

 

- Για την έκδοση πιστωτικής κάρτας εισφορών και μόνο, θα ισχύουν τα κάτωθι:

 

Μη ύπαρξη δυσμενών στοιχείων στον Τειρεσία

Μη ύπαρξη οποιασδήποτε καθυστερημένης οφειλής στην Τράπεζα τουλάχιστον στους τελευταίους έξι μήνες πριν την ημερομηνία έγκρισης της κάρτας

Ύπαρξη εισοδήματος

 

- Το πιστωτικό όριο της κάρτας εισφορών θα είναι συνάρτηση των ασφαλιστικών εισφορών του κατόχου και θα αποφασίζεται από την Attica Bank

 

Λοιπές παροχές

 

- Επιστροφή 1% επί του ποσού των συναλλαγών (με πίστωση του λογαριασμού ανά δίμηνο) εφόσον στο χρονικό αυτό διάστημα οι συναλλαγές υπερβαίνουν τα € 750. Μέγιστο ποσό επιστροφής € 250. Η προσφορά δεν ισχύει για αναλήψεις μετρητών.

 

- Η Υπηρεσία Έγκαιρης Ειδοποίησης Κακόβουλης Χρήσης αποτελεί ένα σύστημα ελέγχου των συναλλαγών που πραγματοποιούνται με τις πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες της ATTICA BANK σε όλο τον κόσμο. Σκοπός του συστήματος είναι η προστασία των κατόχων από δόλια χρήση της κάρτας τους από τρίτους, ώστε να αποφευχθούν κρούσματα απάτης.

 

- Τεχνολογία chip and pin για πρόσθετη ασφάλεια

 

- Δυνατότητα εξόφλησης

 

μέσω πάγιας εξουσιοδότησης συνδεδεμένου λογαριασμού

μέσω e-banking

στα καταστήματα της Τράπεζας

 

Σημειώνουμε ότι η Attica Bank έχει καθιερωθεί στην αγορά ως μια εξειδικευμένη και ευέλικτη Τράπεζα. Η τεχνογνωσία, η εξειδίκευση, το ανθρώπινο δυναμικό και η συνεπής σχέση με τους πελάτες της αποτελούν τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα. Η Attica Bank, στοχεύοντας στη δημιουργία πιστής πελατειακής βάσης, έχει δώσει βαρύνουσα σημασία στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και κύριο μέλημα της είναι η συνεχής ποιοτική και ποσοτική βελτίωση του επιπέδου των προϊόντων και υπηρεσιών, η σύγχρονη και υπεύθυνη αντιμετώπιση όλων των τραπεζικών αναγκών των πελατών της.

 

Πηγή: http://web.tee.gr/ka...tikon-eisforon/

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 26
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

"  - Για την έκδοση πιστωτικής κάρτας εισφορών και μόνο, θα ισχύουν τα κάτωθι:

-----Ύπαρξη εισοδήματος  "

 

Εδώ γελάμε... Και κάποιο μικρό εισόδημα να έχει κάποιος, αμφιβάλλω αν θα του εκδώσουν.

Και επιπλέον, αν είναι κάποιος νέος μηχανικός και δεν έχει λογαριασμό στην Τράπεζα, με τα capital controls πως θα ανοίξει?!?!?!

Link to comment
Share on other sites

γιατί αυτό

<<Μη ύπαρξη οποιασδήποτε καθυστερημένης οφειλής στην Τράπεζα τουλάχιστον στους τελευταίους έξι μήνες πριν την ημερομηνία έγκρισης της κάρτας>>

Link to comment
Share on other sites

Ήθελαν 3 εκκαθαριστικά εκτος των αλλων, τα 2 πρώτα ηταν μηδενικά το τρίτο της πλάκας, τους πήγα κατι τιμολόγια και σύμβαση με την εταιρεια μου καθότι θα δηλωθούν τον Μαι αυτα.. Μου την έδωσαν τρέχοντας

Δοκιμάστε δεν εχετε να χάσετε τιποτα ακομη και να μην το πιστεύετε

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Τη δίνουν και σε πολύ μικρά εισοδήματα (<5000) , αρκεί να μην είσαι σε κανένα τειρεσία.

δεν την δίνουν , δεν μου την έδωσαν, παρόλο που ήταν εισόδημα > 5000 αλλά ήταν κυρίως από ενοίκιο, και το ακίνητο ήταν δικό μου.

Link to comment
Share on other sites

Ξαναπήγενε, σημερα πήγα και την πηρα. Επαναλάμβανω τους πήγα σύμβαση που ισχυει απο 1/7/16 2,8Κ το μηνα και αν ήθελαν την λάμβαναν υπόψιν. Ακίνητα τιποτα εισοδήματα περσινά 500€, τα υπόλοιπα μηδέν!

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα στους συναδέλφους, θα ήθελα να προσθέσω ότι στο παρελθόν υπήρχε η Technocard visa της Attica Bank -υπηρεσία μόνο για μηχανικούς και χωρίς συνδρομή- την οποία είχα και εγώ. Σήμερα την Technocard τη δίνουν σύμφωνα με προφορική ενημέρωση από την τράπεζα μόνο σε συνεργαζόμενους με την τράπεζα μηχανικούς, δηλαδή σε όποιον θέλουν. Η νέα ονομαζόμενη "κάρτα εισφορών" έχει τις διαφημιζόμενες παροχές αλλά έχει και κάτι που δεν μας το λένε. ΣΥΝΔΡΟΜΗ. Δεν είναι δωρεάν. Έχει ετήσια συνδρομή 25 ευρώ.

 

 

Συμπληρωματικά δε να αναφέρω ότι εγώ προσωπικά έκανα αίτηση να μου χορηγήσουν εκ νέου την Techocard visa λόγω λήξης της και μου αρνήθηκαν και μου χορήγησαν την νέα αυτή κάρτα. Κατά τα άλλα είναι η τράπεζα των μηχανικών. Εδώ οι αθεόφοβοι ούτε αυτά που διαφημίζουν στην ιστοσελίδα τους κάνουν. -Δήθεν δωρεάν συνδρομή για τους μηχανικούς-. Κατά τα άλλα η συμμετοχή του ΤΣΜΕΔΕ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αυτής της τράπεζας μόνο τους μηχανικούς δεν εξυπηρετεί. Εξυπηρετεί μόνο τα υψηλά αμειβόμενα στελέχη της τράπεζας και κάποιους από το ΤΣΜΕΔΕ προκειμένου να παίρνουν θαλασσοδάνεια.

Edited by terry
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Εκανα και γω αιτηση την περασμενη βδομαδα, με σχετικα καλα εισοδηματα τα τελευταια 3 χρονια.

Περιμενω απαντηση...

 

Ο υπάλληλος που με "εξυπηρετησε" ειχε αλλους 2 και περιμεναν και ειχε πελαγωσει, λες και επρεπε να εξυπηρετησει 2 λοχους...

Μου πεταξε και τη μ#λ#κια "Τωρα που ανακεφαλαιοποιηθηκαμε μονοι μας, θα προχωρήσουμε δυναμικα, καλα κανετε και βγαζατε την καρτα".

Ετοιμος ημουνα να του ριξω τα καντηλια μου, αλλα κρατηθηκα..

 

ΥΓ. Για τη συνδρομη δεν το ηξερα. Όχι για τα 25Ε αλλα είναι απλα ΑΛΗΤΕΙΑ.

Edited by terry
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.