Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Εγκατάσταση συστημάτων POS σε μηχανικούς


Recommended Posts

Καλημέρα,

 

δεν γνωρίζω αν έχει γίνει κάποια σχετική κίνηση από τους συλλόγους των μηχανικών, αλλά θεωρώ ότι αργά ή γρήγορα θα αναγκαστούμε όλοι οι συνάδελφοι να εγκαταστήσουμε κάποιο από τα συστήματα POS που μας προτείνουν οι τράπεζες. Έχοντας ως δεδομένο ότι κάτι αντίστοιχο έχουν πραγματοποιήσει και άλλοι σύλλογοι υπόλοιπων ειδικοτήτων, πιστεύω ότι απαιτείται και εμείς - σε συλλογικό επίπεδο - να ζητήσουμε προσφορές από τις τράπεζες προκειμένου να πετύχουμε καλύτερες χρεώσεις προμήθειας και διαχειριστικού κόστους για τις υπηρεσίες αυτές. 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Προτιμω συναδελφε να παιρνω τα χρηματα μου αμεσα και αξιοπιστα (θεωρητικα παντα) δινοντας για προμηθεια ενα μικρο ποσο, παρα να περιμενω τον πελατη να παει στην τραπεζα η να μην εχει μετρητα η οτι αλλο μπορει να χρησιμοποιησει ως δικαιολογια.

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή στην εταιρεία μου που κόβω ΤΠΥ θα πρέπει να έχω υποχρεωτικά POS? Υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο καταρχήν?

Link to comment
Share on other sites

Η ζωή των μηχανικών θα γίνει πολύ καλύτερη αν μάθουμε να σεβόμαστε τη δουλειά μας, τις σπουδές μας και τις γνώσεις μας. Πρώτα πρέπει να γίνει αυτό και μετά είναι το πρόβλημα των εισφορών και της εφορίας.

 

Θα πρέπει να αξιολογούμε σωστά την υπηρεσία που θα παρέχουμε, να μην κάνουμε παράλογες εκπτώσεις και φυσικά να "απαιτούμε" τουλάχιστον ένα σεβαστό ποσό σαν προκαταβολή και τα υπόλοιπα σταδιακά ανάλογα με το χρονοδιάγραμμα των εργασιών. Και τέλος σωστή διαφήμιση του επαγγέλματος του μηχανικού τουλάχιστον από εμάς τους ίδιους!!!

 

Μετά να σκεφτούμε και για όλα τα άλλα, εφορία, εισφορές, POS κλπ

  • Upvote 5
Link to comment
Share on other sites

Ίκαρε σε πληρωμές από εταιρείες που γίνονται μέσω τραπέζης (υποχρεωτικά για >500€), δεν χρειάζεται ΡΟS.

Edited by antloukidis
Link to comment
Share on other sites

Έχω εδώ και λίγα χρόνια e-POS, χωρίς καμία χρέωση, μόνο προμήθεια στις συναλλαγές. Δηλαδή χωρίς μηχανάκι, μπαίνω στο internet και περνάω τα στοιχεία της κάρτας του πελάτη. Ιδανική φάση για μας που δεν είμαστε περιπτεράδες και έχουμε λίγες δουλειές. Μάλιστα κάνει και άτοκες δόσεις.

Link to comment
Share on other sites

αυτο που έλεγαν για πληρωμή των ενοικίων ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΚΑΡΤΑΣ υποχρεωτικά, δεν ισχύει ακόμα έτσι? Δεν είναι υποχρεωτικό ακόμα ετσι?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.