Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Βιοκλιματικές και ενεργειακές αναβαθμίσεις: οι αμοιβές των αξιολογητών


Engineer

Recommended Posts

Με κοινή απόφαση των υπουργών Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και Οικονομικών ορίζονται οι αμοιβές των αξιολογητών των Προγραμμάτων «Βιοκλιματικές Αναβαθμίσεις Δημόσιων Ανοικτών Χώρων», «Πράσινες Αγροτικές και Νησιωτικές «Κοινότητες» - Νέο Πρότυπο Ανάπτυξης», «Πράσινα Δώματα σε Δημόσια Κτήρια», «Ενεργειακά Ευφυή Θεματικά Μουσεία Σχεδόν Μηδενικής Ενεργειακής Κατανάλωσης».

 

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρεται σε σχετική απόφαση:

 

«Ορίζουμε συνολικό ύψος αμοιβής των αξιολογητών των φακέλων-προτάσεων των δυνητικών δικαιούχων στο πλαίσιο των Προγραμμάτων «Βιοκλιματικές Αναβαθμίσεις Δημόσιων Ανοικτών Χώρων», «Πράσινες Αγροτικές και Νησιωτικές «Κοινότητες» Νέο Πρότυπο Ανάπτυξης», «Πράσινα Δώματα σε Δημόσια Κτήρια», «Ενεργειακά Ευφυή Θεματικά Μουσεία Σχεδόν Μηδενικής Ενεργειακής Κατανάλωσης» στο ποσό των εκατό δεκατεσσάρων χιλιάδων οκτακοσίων ευρώ (114.800).

 

Το ποσό αυτό αναλύεται στο συνημμένο Παράρτημα ανά αξιολογητή με βάση το πλήθος των αξιολογούμενων προτάσεων κατά Πρόγραμμα, Αξονα Προτεραιότητας και μήνα καθώς και το ύψος της αμοιβής ανά αξιολογούμενη πρόταση πίνακα όπως φαίνεται εδώ.

 

 

Σε κάθε περίπτωση μη νόμιμης πληρωμής, τα αχρεωστήτως καταβληθέντα ποσά αναζητούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 96 του Ν. 4270/2014, σε συνδυασμό με τις σχετικές διατάξεις του Ν. 3492/2006 (ΦΕΚ Α 210)».

 

Πηγή: http://www.buildnet....213&artid=17523

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.