Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

κενό τετραγωνίδιο στους μήνες θέρμανσης στο τεε κενακ


v.vas

Recommended Posts

Καλησπέρα

Σε ενεργειακή επιθεώρηση παιδικού σταθμού, το λογισμικό συμπληρώνει τους μήνες θέρμανσης και ψύξης ως γνωστόν με 1 ή 0 , αφήνει όμως τελείως κενό το μήνα Αύγουστο. Αρχικά το θεώρησα φυσιολογικό αλλά όταν πάτησα "εκτέλεση" μου βγήκε μήνυμα "ελλειπή δεδομένα στην παραγωγή του συστήματος θέρμανσης (κελί 1,13)"  δηλαδή στο κελί του Αυγούστου που το ίδιο το πρόγραμμα αφήνει κενό χωρίς φυσικά να "με αφήνει" να το συμπληρώσω.

Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων   

Link to comment
Share on other sites

@v.vas

Δες αυτά:

 

Λοιπον το προβλημα βρεθηκε, αυτο που φταιει ειναι το Αθηνοκεντρικο Κρατος χαχα ο Μαρινακης γ..... και εμας τους μηχανικους του Βορρα. Για να σοβαρευτω, οι κλιματολογικες ζωνες φταινε. Το ψηφιο τον Αυγουστο χανεται αμα ειμαι Ζωνη Γ (Θεσσαλονικη-μικρα ή αλλη πολη ) αμα αλλαξω μονο την ζωνη και παω Α ή Β (πχ καρπαθος Αθηνα Ιεραπετρα) το μηδεν επανερχεται τον αυγουστο και κανω επιλυση μια χαρα. :shock:

 

Λοιπον τελικα δεν απαντησαν ακομα απο [email protected] αλλα απαντησε το  building cert στον συνεργατη ΜΜ και εστειλε τα txt αρχεια. Για οποιον θελει μπορει να το διορθωσει πολυ ευκολα το προβλημα μονος του,στον φακελο εγκαταστασης του τεε κενακ υπαρχουν 2 αρχεια τχτ με ονομα cooling_cd και heating_cd. Αμα τα ανοιξει καποιος θα δει μια σειρα απο ψηφια 1-0 οπου καπου λειπει ενα 0. Απλα βαζει καποιος το 0 , σωσιμο σε αλλο σημειο και το 2 αρχειων και αντικατασταση των αυθεντικων με αυτα.

Τοσο απλο αλλα ποτε δεν υπηρξε ενημερωση.

Οπότε, αν θες, κατεβάζεις τα παρακάτω αρχεία, αποσυμπιέζεις τον φάκελο "Modified TEE_KENAK v1.29 TXT files.zip" και αντιγράφεις τα αρχεία του στο φάκελο: "C:\Program Files (x86)\TEE\TEE_KENAK_1.29".

Modified TEE_KENAK v1.29 TXT files.zip

Original TEE_KENAK v1.29 TXT files.zip

Edited by panos-vicious
  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Πάνο +1 κι απο μένα

 

Έκανα δοκιμή χθες για ζώνη Γ και επέλεξα χρήση παιδικού σταθμού όπως παραπάνω του συναδελφου και μου έβγαλε και μενα το ίδιο για θέρμανση !

 

Πήγα στη ΤΟΤΕΕ1 και είδα οτι για τη χρήση αυτή ο χρόνος λειτουργίας είναι 11 μήνες ... εξ ου κι αυτό που έγραψα παραπάνω !

 

Πάντως κουφάθηκα με το παραπάνω τρόπο λύσης του προβλήματος !!!! :smile:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.