Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ενοικιαση κτιριου κατοικιας και ΕΟΤ


sakelsakel

Recommended Posts

αρα αφού το αρθρο λεει

<<Ως οικονομία του διαμοιρασμού ορίζεται κάθε μο- ντέλο όπου οι ψηφιακές πλατφόρμες δημιουργούν μια ανοικτή αγορά για την προσωρινή χρήση αγαθών ή υπη- ρεσιών που συχνά παρέχουν ιδιώτες. Ως ψηφιακές πλατφόρμες ορίζονται οι ηλεκτρονικές, διμερείς ή πολυμερείς αγορές, όπου δύο ή περισσότερες ομάδες χρηστών επικοινωνούν μέσω διαδικτύου με τη μεσολάβηση του διαχειριστή της πλατφόρμας προκειμέ- νου να διευκολυνθεί μία συναλλαγή μεταξύ τους. Ως βραχυχρόνια μίσθωση ορίζεται η μίσθωση ακινή- του που συνάπτεται μέσω των ψηφιακών πλατφορμών για συγκεκριμένη χρονική διάρκεια, μικρότερη του έτους.>>\

 

1.αν καταλαβαίνω καλά δεν έχει καμία σχεση με αγγελίες σε χρυση ευκαιρία, αφο΄ύ εκει βάζεις απλά τηλέφωνο, η μίσθωση όμως γίνεται με προσωπική επικοινωνία και όχι μέσω της πλατφόρμας (χ.ε), έτσι δεν είναι?

 

2. χώρια ότι θεωρώ ότι από πλατφόρμες οπως airbnb θα πάρουν τα στοιχεία των συμβαλλόμενων και άρα θα διασταυρώσουν και μέσω των πιστωτικών καρτών μάλλον?

 

3. οι απαγορεύσεις ισχύουν μόνο για ψηφιακη πλατφόρμα κλπ...Οχι για κάποιον που του το μίσθωσα επειδη π.χ είδε το τηλέφωνο στο μπαλκόνι. Εκει δεν υπάρχει η παραμικρή απαγόρευση. Κανεις κανονικά μισθωτήριο ηλεκτρονικό (ελάχιστο ένα μήνα) και τελειώνεις χωρίς να γραφτείς σε κανένα μητρώο έτσι?

Edited by katrmp
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

ξερει κανείς στο #11 τι ισχύει?

Μπορείς βάζοντας π.χ στην χρυση ευκαιρια αγγελία, ή μέσω γνωστού να νοικιάσεις σπίτι με κανονικό μισθωτήριο π.χ για 10 μέρες να το ανεβάσεις στο t;axis και να ξανανοικιάσεις σε 10μέρες?

Υπάρχει κάποιος περιορισμός?

Πρέπει να το δηλώσεις κάπου?

εχει σχέση με κάποιο εισόδημα?

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω έχω απαντήσει αναφορικά με το 11 ότι θεωρητικά δεν θα έχεις πρόβλημα όπως τα λες και τα 3 ερωτήματα

Edited by Elounda
Link to comment
Share on other sites

τότε ήταν θεωρητικά ναι. Από τότε αλλάζουν πολλά, για αυτο ρωτώ.

Δηλαδη μπορώ ελεύθερα να κάνω μισθωτηριο 15 ημερών και πάλι 15 ημερών? ή θεωρητικά ναι? γιατι πρέπει να είσαι σίγουρος σε αυτά. Καλυτερα να μην νοικιασθει καθόλου και να χάσεις,  παρά να βρεθείς μπλεγμένος αθελά σου.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.