Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Κωνσταντινούπολη: Κατέρρευσε πενταώροφο κτίριο


Engineer

Recommended Posts

Πενταώροφο κτίριο κατέρρευσε το μεσημέρι της Παρασκευής, κοντά στην πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη. Οι πρώτες πληροφορίες εξέφραζαν φόβους για εγκλωβισμένους στα συντρίμμια, όμως σύμφωνα με νέες πληροφορίες δεν έχουν μέχρι στιγμής αναφερθεί τραυματισμοί.

 

Το πρακτορείο reuters μεταδίδει ότι το πενταώροφο κτίριο κατά την κατάρρευσή του, παρέσυρε και το διπλανό, με αποτέλεσμα σύννεφο σκόνης να έχει καλύψει μεγάλη περιοχή στο πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο της Κωνσταντινούπολης.

 

Τα αίτια της κατάρρευσης δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα, ιατρικό προσωπικό, σωστικά συνεργεία, αλλά και η πυροσβεστική υπηρεσία για να βοηθήσουν σε περίπτωση που έχουν εγκλωβιστεί άνθρωποι κάτω από τα συντρίμμια.

 

Βέβαια ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης, μιλώντας στο CNN Turk εκτίμησε ότι δεν υπάρχουν νεκροί ή τραυματίες από την κατάρρευση.

 

Τοπικός αξιωματούχος, που επικαλείται το reuters, εκτιμά ότι η κατάρρευση μπορεί να προκλήθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών ανακαίνισης που γινόταν σε εστιατόριο που στεγαζόταν στο κτίριο. Αξιωματούχος της αστυνομίας σημείωσε επίσης ότι σύμφωνα με μαρτυρίες το κτίριο, πριν την κατάρρευσή του, κουνήθηκε, γεγονός που έδωσε το χρόνο, όπως εκτιμούν, σε όσους ήταν μέσα να το εγκαταλείψουν εγκαίρως.

 

Άλλες πληροφορίες, από το πρακτορείο ειδήσεων Dogan και από το RT, αναφέρουν ότι μάλλον έχουν εγκλωβιστεί άνθρωποι στα συντρίμμια, αφού στο ισόγειο υπήρχαν εμπορικά καταστήματα, αλλά και καφετέρια.

 

Πηγή: http://www.cnn.gr/ne...-egklovismenoys

 

Posted Image

 

Posted Image

 

Posted Image

 

 

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.